nieuws

Auto Prof – AMT Live: Kom naar het AMT Café!

Ondernemen 913

Auto Prof – AMT Live: Kom naar het AMT Café!
Weet jij welke onderdelen verstopt zijn in de vijf black boxen? Schrijf je antwoorden op een AMT-bierviltje en maak kans op een I-Pad mini.

We tellen af naar de eerste editie van Auto prof – AMT Live: drie dagen kennis tanken voor automotive professionals. De AMT-redactie verwelkomt je in het AMT Café. Wat kun je hier allemaal beleven?

Het AMT Café vind je op het centrale plein tussen de kennistheaters.  Onder het genot van een hapje en drankje maakt de redactie graag persoonlijk kennis met jou. We maken van de gelegenheid gebruik je het hemd van het lijf te vragen over AMT-onderwerpen.

Wat zijn jouw ervaringen in de werkplaats met thema’s als APK, airco, banden en technische informatie? Waardevolle informatie voor ons, want zo kunnen wij onze thema artikelen nog meer afstemmen op jouw dagelijkse praktijk.

Op onze ‘themazuil’ in het AMT Café kan je jouw ervaringen met ons delen en maak je bovendien kans op één van de 30 Snap-on Racing stoelhoezen.

Het beste van AMT Live staat centraal in de hal van Gorinchem. Vier kennistheaters en het AMT Café.

Black Box Actie

In het AMT Café dagen we je technische kennis uit met de ‘Black Box Actie’. Vijf onderdelen zitten verstopt in vijf zwarte dozen. Je ziet ze dus niet, maar mag ze wel even aanraken. Is jouw kennis van onderdelen zo groot, dat je op gevoel weet welk onderdeel in de doos zit? Heb je alle onderdelen goed geraden? Dan maak je kans op een Ipad mini.

Spreek de spreker

Op AMT Live kun je tal van kennissessies volgen. In ons eigen AMT-theater en in 3 partnertheaters. Na elke sessie is de spreker aanwezig in het AMT Café. Mooie gelegenheid om persoonlijk nog die ene brandende vraag te stellen of na te praten over het onderwerp van de kennissessie.

In Gorinchem staat het AMT Café centraal, om na te praten met de sprekers van de kennissessies, of om kennis en ervaringen uit te wisselen met de AMT-redactie of specialisten en collega’s uit de branche.

Meer AMT?

Dat kan, naast ons vakblad tanken wij je kennis graag bij tijdens onze events. In het AMT Café praten we je bij over het trainingstraject voor ondernemers ‘Grip op je Autobedrijf’. Liever iets technisch?  Dan is het ‘AMT Diagnose Boot Camp’ wellicht wat voor jou. Twee dagen samen met vakbroeders uitdagende diagnose cases oplossen. Staat aankomend jaar de award voor ‘Beste Diagnose Specialist van Nederland & België’ op jouw receptie te pronken?

Schrijf je in!

Toegang tot Auto Prof – AMT Live is gratis, mits je je vooraf registreert. Vooraf aanmelden voor de kennissessies is niet noodzakelijk. Kom echter wel op tijd, want onze ervaring is dat de theaters snel vol kunnen zitten. Noteer dus 30, 31 januari en 1 februari in je agenda. De Evenementenhal Gorinchem is geopend van 15.00 – 22.00 uur voor drie dagen Leren, Beleven en Ontmoeten. Toegang tot Auto Prof – AMT Live vraag je snel en eenvoudig aan via www.autoprof-amtlive.nl. Bij registratiecode vul je 71800023001 in en voilà, je gratis e-ticket valt in je mailbox. Je kunt ook deze directe link gebruiken.

 

Reageer op dit artikel