nieuws

Auto Prof – AMT Live: Hoe zet je social media succesvol in?

Ondernemen 771

Auto Prof – AMT Live: Hoe zet je social media succesvol in?

Tijdens Auto Prof – AMT Live kun je kiezen uit 20 kennissessies waarvan vijf in het AMT-theater. Hier volg je kennissessies als: Haal meer uit TI-websites, Bandenklachten, hoe ga je hier mee om? en Hoe zet je Social Media in? Jeroen van den Broek belicht kort de diverse (sociale) mediakanalen en belicht de status in de branche.

Jeroen van den Broek is werkzaam als consultant, coach en trainer bij CRM Automotive en zijn kennis ligt bij ‘used car management’ en marketing. Hij weet dan ook zeer goed waar het om draait in en om het Autobedrijf. Jeroen: “Met name in de digitale (online) presentatie van het autobedrijf zie ik in de praktijk nog wel wat zaken onderbelicht blijven. Zonde, want hier liggen veel kansen voor contact met je (nieuwe) klant.”

In deze kennissessie doorloopt Jeroen kort de diverse (sociale) mediakanalen en belicht de status in de branche. Waar kan je snel mee beginnen en nog vlotter wat mee winnen? Je krijgt een aantal praktische tips en controlemiddelen om zelfverzekerd met social media aan de slag te gaan. Hoe communiceer je succesvol met je doelgroep? Hoe maak je van je volgers een actieve doelgroep?

En: welke nieuwe vormen van social media zijn er, bijvoorbeeld apps. Wat kun je er mee? Mis het niet.

Schrijf je in!

Toegang tot Auto Prof – AMT Live is gratis, mits je je vooraf registreert. Vooraf aanmelden voor de kennissessies is niet noodzakelijk. Kom echter wel op tijd, want onze ervaring is dat de theaters snel vol kunnen zitten. Noteer dus 30, 31 januari en 1 februari in je agenda. De Evenementenhal Gorinchem is dan geopend van 15.00 – 22.00 uur voor drie dagen Leren, Beleven en Ontmoeten. Toegang tot Auto Prof – AMT Live vraag je snel en eenvoudig aan via www.autoprof-amtlive.nl. Bij registratiecode vul je 71800023001 in en voilà, je gratis e-ticket valt in je mailbox. Je kunt ook deze directe link gebruiken.

Reageer op dit artikel