nieuws

Auto Prof – AMT Live: Een lastige klant in je werkplaats, wat nu?

Ondernemen 1733

Auto Prof – AMT Live: Een lastige klant in je werkplaats, wat nu?
Dingerdis Coach Center traint leidinggevenden die een Inspirator willen zijn voor hun team. Want mensen die in de richting geduwd worden waar ze al heen gaan, zullen niet harder lopen en juist tegenhangen. Maar mensen die geïnspireerd worden, krijgen zin in hun werk en zullen graag aan jouw doelen willen werken.

Tijdens Auto Prof – AMT Live kun je kiezen uit 20 kennissessies waarvan vijf in het AMT-theater. Hier volg je kennissessies als: Haal meer uit TI-websites, Bandenklachten, hoe ga je hier mee om? en Hoe zet je Social Media in? Ronald Dingerdis legt je uit hoe je het best met ontevreden klanten om kunt gaan.

Ken je dat dat je onenigheid hebt met een klant over een factuur? Of dat een klant niet tevreden is met een reparatie? Of dat de klant een garantie claimt die volgens jou niet terecht is? Hoe ga je daar mee om. Kortom, boze klanten.

Klanten worden boos om verschillenden redenen soms gerechtvaardigd, maar soms ook niet. Maar aangezien je nu eenmaal klanten bedient en er altijd wel eens iets fout kan gaan, zul je ergens in jouw bedrijf of werkplaats klanten tegenkomen die je boos of onheus tegemoet treden.

Hoe jij of je collega reageert, kan het verschil maken tussen een klant die uiteindelijk tevreden is met de oplossing en de klant die nooit meer iets te maken wenst te hebben met jouw organisatie. In de workshop behandelt Ronald Dingerdis 7 tips om van een boze klant een tevreden klant te maken. Hij durft vooraf te zeggen: “Ik ga je verrassen met de eenvoud om (boze) mensen voor je te winnen”. Manieren die je ook gemakkelijk aan anderen overdraagt.

Schrijf je in!

Toegang tot Auto Prof – AMT Live is gratis, mits je je vooraf registreert. Vooraf aanmelden voor de kennissessies is niet noodzakelijk. Kom echter wel op tijd, want onze ervaring is dat de theaters snel vol kunnen zitten. Noteer dus 30, 31 januari en 1 februari in je agenda. De Evenementenhal Gorinchem is dan geopend van 15.00 – 22.00 uur voor drie dagen Leren, Beleven en Ontmoeten. Toegang tot Auto Prof – AMT Live vraag je snel en eenvoudig aan via www.autoprof-amtlive.nl. Bij registratiecode vul je 71800023001 in en voilà, je gratis e-ticket valt in je mailbox. Je kunt ook deze directe link gebruiken.

Reageer op dit artikel