nieuws

Auto Prof – AMT Live: Bouw je eigen bedrijfsapp

Ondernemen 773

Auto Prof – AMT Live: Bouw je eigen bedrijfsapp
Appen onder werktijd. Geen probleem natuurlijk. Zo onderhoud je contact met klant of kan je hem op de hoogte houden van de voortgang van een reparatie.

Autosociaal staat dit jaar voor het eerst op Auto Prof – AMT Live. Op hun stand geen statische bedrijfspresentatie van hun app- en webdiensten. Nee, zij bouwen liever bedrijfsapps. Binnen enkele minuten maken ze ook een app voor jouw bedrijf.

Binnen enkele minuten? Een app ontwerpen en ontwikkelen is toch een tijdrovende klus? Niet bij Autosociaal. Hoe zij apps bouwen, dat las je al in AMT Ondernemen. Auto Huitink uit Groenlo vertelt daarin over hun eigen bedrijfsapp. Zij zijn daar blij mee. Sneller en direct contact met de klant én goed voor de omzet kwamen zij achter.

Proefrijden

Tijdens Auto Prof – AMT Live biedt Autosociaal het beursabonnement ‘Proefrijden’ aan. Drie maanden mag je de app uitproberen. Daarna vervalt je abonnement zonder verdere verplichtingen.

In een paar minuten je eigen bedrijfsapp die past bij je eigen huisstijl.

Dit proefritje kost € 500,00 euro. Voor dat bedrag wordt de app opmaakt in je eigen huisstijl en geprogrammeerd. Maar ook een developers account voor de App store en Google Play store. En je klanten worden door Autosociaal op de hoogte gebracht van je app. Dat doen zij met een actieve sms-campagne en een e-mail campagne. Je hele klantenbestand  ontvangt een e-mail met een filmpje waarin wordt vertelt dat jouw bedrijf een eigen app heeft en waarom ze deze moeten downloaden.

APPeltje, eitje

Hoe werkt het appbouwen tijdens Auto Prof – AMT Live? Op de stand is een vormgever van Autosociaal aanwezig. In samenspraak met jou, komt hij binnen enkele minuten met een ontwerp in je eigen huisstijl. Ben je helemaal blij met het ontwerp, dan gaan de programmeurs ermee aan de slag.

Vervolgens kan de app binnen enkele dagen in de App Store en Google Play Store door jouw klanten worden gedownload. APPeltje, eitje…

Reageer op dit artikel