nieuws

AMT Live Powersessie voor ondernemers: plezier brengt je verder!

Ondernemen 1427

AMT Live Powersessie voor ondernemers: plezier brengt je verder!
Geen saaie monologen van Milo Berlijn. Hij prikkelt en inspireert ondernemers op energieke en humoristische wijze. Je voelt de passie in zijn verhaal.

‘Hoe gastvrij is mijn bedrijf?’ Natuurlijk zijn je klanten welkom. Maar wat als je van gastvrijheid je bedrijfscultuur maakt? Welke resultaten behaal je als klanten én medewerkers fan zijn van jou en je bedrijf? Tijdens de AMT Ondernemen Powersessie staan gastvrijheid en klantbeleving centraal. Leren en vooral lachen met gastheer en klantexpert Milo Berlijn. Want plezier levert energie en dat brengt je verder.

Voordat AMT Live op 15 november officieel van start gaat kan je in de ochtend kennis opdoen tijdens de exclusieve AMT Ondernemen Powersessie waar gastvrijheid en klantgerichtheid centraal staan.

Lesje gastvrijheid door Milo Berlijn

Gastheer van de powersessie is niemand minder dan klantkenner Milo Berlijn. Hij laat ondernemers op energieke en komische wijze zien wat een gastvrije mentaliteit inhoudt en wat deze jou en je bedrijf oplevert.

Tussendoor gaat Milo in gesprek met enkele leveranciers in een ‘De wereld draait door’-setting. Hij zal hen het hemd van het lijf vragen over hoe zij hun steentje bijdragen aan een beter rendement uit jouw klant.

Aan het werk

Na het luisteren is het tijd voor het doen. Milo zet je aan het werk. In kleine groepjes spar je met collega-ondernemers en leveranciers en werk je samen praktische opdrachten uit. Wat kan jij morgen anders doen op de zaak?

Leer van Ben van Tilburg., finalist Autobedrijf van het Jaar. Hoe gastvrij is zijn bedrijf?

Leer van Ben van Tilburg. finalist Autobedrijf van het Jaar. Hoe gastvrij is zijn bedrijf?

In het vervolg van de rondetafelsessie gaat Milo in gesprek met collega-ondernemers. Enkele van hen hebben meegedaan aan de ‘Grip op je Autobedrijf-training’ en vertellen graag over hun ervaringen en ontwikkelingen. Als speciale gast verwelkomen we finalist Autobedrijf van het Jaar 2017/2018 Ben van Tilburg. Hoe gaat zijn bedrijf Pals & van Tilburg om met klantbeleving?

Na de wrap-up van de training nodigen we je van harte uit voor een uitgebreide lunch. Het programma eindigt om 13.30 uur. Dat komt mooi uit, want dat stelt je in de gelegenheid om daarna AMT Live te bezoeken.

Milo live in actie. Hij heeft de lachers op de hand, maar geeft je ook een waardevolle boodschap mee.

Schrijf je als abonnee gratis in

Ben je AMT-abonnee? Dan is deelname aan de AMT Ondernemen Powersessie is geheel gratis. Meld je wel even aan via de AMT Ondernemen Powersessie-website. Hier vind je ook alle details van het programma.

Ben je geen AMT-abonnee? Schrijf je dan in voor slechts € 19,95 (excl. BTW). Deze prijs is inclusief twee edities AMT Ondernemen.

 

Foto's

Reageer op dit artikel