nieuws

Poetsbedrijven naar BOVAG

Ondernemen 1574

De meeste leden van Focwa-poetsbedrijven stappen de komende tijd naar verwachting over naar BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven. BOVAG is druk bezig met het spreiden van het bed voor poetsondernemers. Op 26 sept is Susanne Wolffenbuttel (oud-bestuurslid Focwa Autopoetsbedrijven) tijdens de Algemene Ledenvergadering gekozen als nieuw bestuurslid met specialisme autopoetsen. Voorts heeft de BOVAG-afdeling een commissie ingericht die zich, onder leiding van Wolffenbuttel, bezighoudt met de integratie van de poetsbedrijven binnen de afdeling.

Poetsbedrijven naar BOVAG

BOVAG zet de deuren voor poetsondernemers open omdat ‘poetsen’ en wassen’ steeds meer naar elkaar toe groeien. En omdat er vraag kwam uit de markt om dit specialisme bij BOVAG onder te brengen. Ondermeer omdat een gezamenlijke lobby sterker is dan twee afzonderlijke en de belangen grotendeels overlappen. Daarnaast zien de poetsbedrijven de meerwaarde van het sterke BOVAG-merk richting consument.

BOVAG heeft inmiddels met nagenoeg alle 42 Focwa-autopoetsleden contact gehad en de verwachting is dat de overgrote meerderheid daarvan binnen afzienbare tijd zal overstappen naar BOVAG. Uiteraard gaat BOVAG ervoor zorgen dat de poetsbedrijven een prominente rol krijgen binnen de afdeling. Op het jaarcongres van BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven heeft voorzitter Mark de Graaf dit toegezegd en de nieuwe leden officieel welkom geheten

Reageer op dit artikel