nieuws

Bedrijfsactiviteiten CSW Software overdragen

Ondernemen 700

CSW Software heeft per 1 oktober officieel haar bedrijfsactiviteiten overgedragen aan haar nieuwe directie. Het bedrijf, van oorsprong een familiebedrijf en bekend van garagepakket AutomaaT en handelspakket TradeMate, maakte vorig jaar juli al bekend een grote slag te willen gaan maken.

Bedrijfsactiviteiten CSW Software overdragen

Nieuwe directeur Peter Kuijpers vertelt: “In juli vorig jaar ben ik in dienst gekomen van CSW Software. Samen met mijn nu mede-directeur Erik Wieberdink hebben wij het afgelopen jaar het bedrijf geherstructureerd en de dienst- en serviceverlening van CSW Software verbeterd. Een effectievere helpdesk, een verbetering in de stabiliteit van AutomaaT en TradeMate en nog kortere lijntjes naar de klant waren onze speerpunten.”

Ondertekening, met Peter Kuijpers en Erik Wieberdink CSW-Software

Ondertekening, met Peter Kuijpers en Erik Wieberdink CSW-Software

Afgelopen jaar vierde het bedrijf haar 30-jarig bestaan. Nu is het tijd voor iets nieuws. De bedrijfsactiviteiten worden ondergebracht in Salos BV. De namen van de verschillende producten (AutomaaT, TradeMate, ShowMate en WandelmaaT) en de naam CSW Software veranderen niet.

De nieuwe BV verwacht met deze slag een nog sterkere, krachtigere en zeer gezonde onderneming neer te kunnen zetten met een nog belangrijkere positie in de markt. De onderneming gaat profiteren van een jongere generatie werknemers met veel inzicht in de automotive wereld.

AutomaaT Touch

Vorige maand lanceerde het bedrijf met het oog op de toekomst al haar nieuwe product AutomaaT Touch, een compacte versie van garagesoftware AutomaaT, speciaal geschikt gemaakt voor de werkplaats. Kuijpers: “Monteurs hebben een goed en snel overzicht, voeren geen dubbel werk meer uit en hebben alles bij de hand. Een echte werkplaatsversie.” Met AutomaaT Touch  kan de werkplaats efficiënt te werk gaan en kunnen monteurs vooral datgene doen waar hun hart ligt: het sleutelen aan auto’s.

We maken een belangrijke stap voor de toekomst en hebben het volste vertrouwen in CSW Software en haar producten”, aldus Peter Kuijpers.

Reageer op dit artikel