nieuws

AMT Powersessie: Geef gas met je onderneming

Ondernemen 1195

Als ondernemer van een autobedrijf moet je niet alleen dagelijks bezig zijn met het bedrijf runnen, maar ook vooruit kijken. De wereld om ons heen verandert. Klantgedrag verandert en technologische ontwikkelingen in de autotechniek gaan razend snel. Hoe blijf je bij? AMT biedt hulp.

AMT Powersessie: Geef gas met je onderneming
Schrijf je in voor de AMT Ondernemen Powersessie en leer hoe je klantbeleving optimaliseert binnen je bedrijf.

Voorafgaand aan de eerste dag van AMT Live (15 november) kun je al kennis opdoen tijdens de AMT Ondernemen Powersessie. Vanaf 09.00 uur ben je welkom voor de ontvangst met koffie waarna AMT Hoofdredacteur Tom Polman om 09.25 uur de training, speciaal voor ondernemers van het universele autobedrijf opent. Wat kun je verwachten?

Een gastvrije mentaliteit door Milo Berlijn

De AMT Ondernemen Powersessie staat onder leiding van klantenkenner Milo Berlijn, eigenaar van Trainmark & PIMP. Op energieke en komische wijze laat hij je zien wat een gastvrije mentaliteit betekent. Het begint allemaal met dat jouw klanten en medewerkers zich welkom voelen en dat is people ’s business. Het hele team is bepalend voor het succes. Vakmanschap is daarbij een vanzelfsprekendheid. Passie, inspiratie, motivatie en plezier zorgt voor fans binnen en voor jouw onderneming. Maar hoe roep je die kwaliteiten in jezelf op en hoe draag je ze over?

Tussendoor vraagt Milo enkele leveranciers aan tafel in een ‘De wereld draait door’-setting. Het belang van klantbeleving komt op verschillende manieren onder de aandacht. Op welke manier dragen de leveranciers hun steentje bij voor een beter rendement uit jouw klant?

Praktische opdrachten

Na de vervolgsessie van Milo over klantbelang volgen praktische opdrachten. In kleine groepjes spar je met andere ondernemers en leveranciers. Wat kan jij morgen anders doen op de zaak?
Daarna worden de uitkomsten besproken met elkaar.

Ben van Tilburg, eigenaar van Autobedrijf Pals & Van Tilburg uit Marknesse deelt zijn ervaringen.

Net zo interessant is het vervolg van de rondetafelsessie. Nu niet met leveranciers maar met enkele deelnemers van de ‘Grip op je Autobedrijf-training’ en als speciale gast schuift finalist Autobedrijf van het Jaar 2017/2018 Ben van Tilburg, van Autobedrijf Pals & Van Tilburg aan. Hoe gaan zij om met klantbeleving? Wat werkt goed en wat niet?

Tot slot sluit Milo Berlijn de training af met een wrap-up van de praktische tips en volgt de lunch waar natuurlijk nog volop nagepraat kan worden. Om 13.30 uur ben je vervolgens vrij om de dag te vervolgen met het uitgebreide programma van AMT Live.

Schrijf je als abonnee gratis in

Ben je AMT-abonnee? Dan is deelname aan de AMT Ondernemen Powersessie is geheel gratis. Meld je wel even aan via de AMT Ondernemen Powersessie-website. Hier vind je ook alle details van het programma.

Ben je geen AMT-abonnee? Schrijf je dan in voor slechts € 19,95 (excl. BTW). Deze prijs is inclusief twee edities AMT Ondernemen.

Reageer op dit artikel