nieuws

Primeur: 360 graden foto’s voor de autoadvertenties op AutoTrack.nl

Ondernemen 1537

Primeur: 360 graden foto’s voor de autoadvertenties op AutoTrack.nl
AutoTrack.nl introduceert 360 graden foto's voor de advertenties. Hiermee kan het interieur zeer goed in beeld worden gebracht.

AutoTrack.nl introduceert deze week bij alle auto-advertenties, naast het onbeperkt plaatsen van extra grote foto’s en video, nu ook 360 graden interieur foto’s. AutoTrack komt als eerste Nederlandse autoportal met deze productvisualisatie.

AutoTrack komt als eerste Nederlandse autoportal met deze productvisualisatie. Door de toevoeging biedt AutoTrack nog meer transparantie in het aanbod van tweedehands auto’s. Met de 360 graden foto’s voor het interieur geven autobedrijven en dealers een completere impressie van hun wagenpark. Door een 360 graden view van het interieur van een auto heeft de consument thuis op de bank het gevoel dat hij al in de auto zit.

De 360◦ foto’s zijn gratis bij een advertentie op AutoTrack en beschikbaar op alle devices (PC, laptop en mobiel). Het toevoegen van de 360◦ view sluit naadloos aan bij de koers van de autoportal waarin zij zowel kopers als verkopers meer transparantie wil bieden.

Voertuighistorierapport en 360◦ view maken betere research naar auto mogelijk

Erna Staals, directeur van AutoTrack: “De toevoeging van de 360◦ interieur foto’s past net als het voertuighistorierapport bij de huidige tendens in de markt waarin consumenten steeds meer willen weten over het product dat zij kopen. Wij helpen onze klanten op deze manier om een betrouwbaar aanbod auto’s aan te bieden en we helpen kopers om een betrouwbare auto te kopen!” Eerder dit jaar introduceerde AutoTrack ook al het CARFAX voertuighistorierapport waarin kopers en verkopers historische informatie kunnen vinden over  de op AutoTrack aangeboden auto’s.

Hoe maak je 360 graden foto’s?

Allereerst heb je een spiegelreflex camera of smartphone met een app waarmee je 360 graden foto’s kunt maken nodig. Om vervolgens het mooiste resultaat te krijgen kun je voor je spiegelreflexcamera een kostbaar opzetstuk kopen. Voor een goede smartphone zal een fisheye-opzetstuk volstaan.

Om een mooi beeld te krijgen is het belangrijk dat je de camera of smartphone stabiel houdt. Een goede camera heeft een tripod of standaard. Maak je gebruik van een smartphone zorg dan voor een standaard of spinner zodat je mobiele telefoon ronddraait en je het hele interieur op de foto krijgt.

Als laatste is het van belang dat je de camera op hoofdhoogte tussen de voorste stoelen plaatst zodat je de juiste kijkhoek creëert.

Met de juiste hard- en software zijn deze 360 graden foto’s eenvoudig te maken. Dit zorgt ervoor dat de occasion goed wordt gepresenteerd en geeft nog meer kans op een snelle verkoop.

Reageer op dit artikel