nieuws

Werkplaatsformule James Auto Service opent 3 nieuwe vestigingen

Ondernemen 420

Werkplaatsformule James Auto Service opent 3 nieuwe vestigingen

James Auto Service is in februari gegroeid met drie vestigingen. De nieuwste vestigingen bevinden zich in Leeuwarden, Zwaag en Arnhem.

In januari tekenden al vijf bedrijven een contract bij James Auto Service. Met ingang van maart zijn ook klanten in Leeuwarden, Zwaag en Arnhem welkom voor verkoop, service en onderhoud aan particuliere en leaseauto’s van alle merken, typen en bouwjaren.

Medezeggenschap spreekt de ‘echte’ ondernemer aan

“Het enthousiasme dat we onderweg tijdens de acquisitiegesprekken tegenkomen is groot. Het formulelandschap wordt op dit moment verdeeld onder de bedrijven die een visie voor hun toekomst hebben. Ons concept heeft zich de afgelopen jaren bewezen in met name de zakelijke markt. Door de combinatie met onze nieuwe strategie richting de consument merken we dat veel ondernemers op een andere manier naar onze formule zijn gaan kijken. Ook het coöperatiemodel, waarin medezeggenschap van elke ondernemer een belangrijke factor is, spreekt de ‘echte’ ondernemer aan”, zegt Denis van Altena, directeur van James Auto Service.

De koers van vernieuwende en moderne concepten binnen de formule en ondersteuning op het gebied van centrale marketing & sales, de centrale inkoop en de ICT-systemen biedt de ondernemers veel voordelen, zegt Altena. “Je moet je als ondernemer nu voorbereiden op de tsunami aan veranderingen die onze branche gaat overspoelen anders blijf je straks alleen achter op een weggespoeld eiland.”

Reageer op dit artikel