nieuws

VWE lanceert online B2B verkoopplatform

Ondernemen 567

VWE lanceert online B2B verkoopplatform

VWE lanceert Voorraad Nederland, een online platform waar alle actuele, complete bedrijfsvoorraden samenkomen en waarmee autobedrijven makkelijker onderling zaken kunnen doen. Voorraad Nederland is een aparte omgeving binnen Automotive Trade Center, speciaal en uitsluitend voor Nederlandse bedrijven uit de voertuigbranche.

Iedereen met een RDW ORB-erkenning kan zonder drempels occasions aanbieden. Bas Vestering, Business Developer bij VWE: “Bedrijven kunnen vanuit hun adverteerpakket eenvoudig en kosteloos hun gehele voorraad publiceren. Ieder voertuig wordt via een vast format gepresenteerd, inclusief handelsprijzen, waardoor het aanbod op een eenduidige manier onder de aandacht wordt gebracht bij collega’s”.

No cure, no pay

Bij interesse kan de koper een bod uitbrengen via het platform, of direct contact opnemen met de verkoper door te bellen of mailen. Vestering: “We hanteren in Voorraad Nederland een no cure, no pay beleid: alleen bij een succesvolle aankoop, wordt een kleine platformbijdrage bij de kopende partij in rekening gebracht”.

Automotive Trade Center

Voorraad Nederland is een collectief salesevent binnen Automotive Trade Center. Automotive Trade Center is in 2016 gelanceerd als betrouwbaar en onafhankelijk business to business community. Via dit platform worden voertuigen verhandeld onder professionals en wordt onderling en grensoverschrijdend zaken doen zo eenvoudig mogelijk gemaakt.

Reageer op dit artikel