nieuws

OOMT start jaarlijkse verkiezing Beste Leermeester

Ondernemen 666

Stichting OOMT start met de jaarlijkse verkiezing Beste Leermeester. Voor de 2016-editie betrekt OOMT ook leerlingen bij de finale. Alle erkende leermeesters uit de mobiliteitsbranche kunnen zich voor 13 januari 2017 aanmelden.

OOMT start jaarlijkse verkiezing Beste Leermeester
De winnaar van vorig jaar, René Lust, geflankeerd door de gebroeders Coronel.

Leermeesters kunnen zich aanmelden via de online kennistoets. Door de kennistoets in te vullen maakt iedere leermeester kans op een finaleplaats. Op 17 januari wordt de top vier, samen met hun leerlingen, uitgenodigd om te strijden voor de titel Beste Leermeester 2016.

Direct na de finalestrijd maakt een onafhankelijke vakjury de winnaar bekend. Naast de vier finalisten wordt de top 20 van inschrijvers uitgenodigd om de finale op 6 maart 2017 bij te wonen. Dit wordt een inspirerend leermeester- én leerling-event met onderlinge kartcompetitie, belooft de organisator.

‘Leermeester zijn is een talent’

Leermeesters zijn van grote betekenis voor het opleiden van de vakmensen van de toekomst, zegt OOMT. Zwanny Naber, voorzitter van OOMT: “Je moet het echt kunnen, leermeester zijn. Je moet de drive hebben, de passie en kunnen inspireren. Het is een talent. Deze verkiezing is een erkenning van de waardering die wij hebben voor de leermeester van nu, maar is zeker ook ter inspiratie van nieuwe leermeesters in de toekomst.”

OOMT voert dit jaar de verkiezing in samenwerking met Innovam uit. Met de verkiezing van de Beste Leermeester stimuleert OOMT bedrijven en leermeesters om te blijven investeren in talent. “Want goede leermeesters zijn van het grootste belang voor de toekomst van onze branche”, zegt OOMT.

Reageer op dit artikel