nieuws

KwikFit zoekt groei in kleinere plaatsen via franchiseformule

Ondernemen 766

KwikFit zoekt groei in kleinere plaatsen via franchiseformule

KwikFit opent vandaag in Oud Gastel de eerste franchisevestiging in haar ruim dertig jarige geschiedenis in Nederland. Autoservicebedrijf Govers heeft de primeur en gaat verder onder de naam KwikFit Govers. Tot nu toe had KwikFit 175 eigen KwikFit-vestigingen verspreid over alle grote steden in Nederland.

Nu wil KwikFit verder groeien door het netwerk uit te breiden met franchisevestigingen in kleinere plaatsen tot 20 duizend inwoners. KwikFit brengt technische ondersteuning, marketingkennis en inkoopvoordelen mee voor potentiele franchisenemers. “We denken dat onze sterke merknaam samen met het netwerk van een lokale ondernemer een gouden formule is voor beide partijen,” aldus Martin Post, algemeen directeur KwikFit Nederland. 

Local Hero

KwikFit is van een fastfitter doorgegroeid tot de grootste RDW-erkende keuringsinstantie van Nederland en automobilisten kunnen bij het bedrijf terecht voor volledig auto-onderhoud, van het vervangen van distributieriemen en koppelingen tot een ruitreparatie, en van remmen tot aircoreparatie.

Post licht toe: “We hebben de afgelopen jaren hard gewerkt om de kwaliteit, het assortiment en de klanttevredenheid op het huidige niveau te brengen en autoservicebedrijven kunnen zich dus niet zomaar bij ons aansluiten. We zoeken naar autoservicebedrijven in de kleinere plaatsen die klantgerichtheid en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. We zijn heel blij dat we zo’n local hero hebben gevonden in KwikFit Govers. KwikFit kan zo verder groeien en haar klanten in de buurt van Oud Gastel dichterbij huis bedienen.”

Afspraak inplannen

Eric Govers reageert enthousiast op de samenwerking: “We hebben de afgelopen 26 jaar een uitstekende naam opgebouwd hier in de regio. Mensen weten dat ze bij ons terecht kunnen voor compleet auto-onderhoud en voor uitstekende service. Door ons aan te sluiten bij de KwikFit formule kunnen we profiteren van het schaalvoordeel van een internationaal autoservicebedrijf en ook nog nieuwe klanten naar ons bedrijf trekken via de website van KwikFit waarop je straks heel eenvoudig een afspraak bij ons kunt inplannen.”

Reageer op dit artikel