nieuws

Carteam lanceert Stapp.in autodeelconcept

Ondernemen 617

Carteam lanceert Stapp.in autodeelconcept
Met de Stapp.in app kunnen klanten van Carteam-garages een deelauto reserveren en rijden.

Klanten van Carteam-vestigingen kunnen vanaf 1 januari 2017 gebruik maken van het autodeelconcept Stapp.in. Met een app kunnen leenauto’s gereserveerd worden bij de lokale Carteam-garage.

Leenauto’s zijn 24 uur per dag beschikbaar voor Carteam-klanten met een Stapp.in account. De gebruiker betaalt een vast bedrag per maand voor het abonnement en een bedrag per uur wanneer hij de auto gebruikt.

‘Inspelen op trend van bezit naar gebruik’

Carteam wil met het autodeelconcept “inspelen op de veranderende mobiliteitsbehoefte van (nieuwe) klanten. De lokale benadering van en samenwerking met Stapp.in zijn voor de Carteam garagebedrijven een ideale mogelijkheid, om in te spelen op de behoeftes van klanten en de trend van bezit naar gebruik zonder hiervoor grootschalige innovaties te hoeven ontwikkelen”, zegt de garageformule.

De leenauto’s bij Carteam-vestigingen zijn voorzien van een zogeheten Stapp.in Slimme Box. Reserveren, openen en sluiten van de deelauto’s gebeurt via de Stapp.in app, die vanuit de app stores of website van Stapp.in kan worden gedownload.

Reageer op dit artikel