nieuws

Qweon koppelt nu ook TPMS-sensoren aan kenteken

Ondernemen 1025

Qweon koppelt nu ook TPMS-sensoren aan kenteken

Sinds 2010 heeft Qweon, voorheen bekend als WCC Software, een merk onafhankelijke software voor de banden en wielenbranche ontwikkeld. Deze software koppelt tienduizenden banden, velgen en vanaf heden ook TPMS-sensoren met bijbehorende voorraden over meer dan een miljoen koppelingen aan alle voertuigen.

Maikel van Lanen, Aftersales & Support Qweon: “Hoewel het een online software betreft welke prima kan dienen als een webshop ligt de focus vooral op het gebruik als balie verkooppakket voor de banden/ en wielenspecialist. Onze engines koppelen alle data zoals deze door de industrie en importeurs ter beschikking wordt gesteld razendsnel aan eigen voorraden maar ook aan die van leveranciers. Hierin zit de kracht van ons systeem. Snel en betrouwbaar producten en hun beschikbaarheid opzoeken, offreren en verkopen zonder dat daar specifieke product- of voertuigkennis voor is vereist.”

Kentekenkoppeling

“Met de komst van de modules Kentekenkoppeling en TPMS is het pakket interessanter geworden. Vooral de komst van TPMS is voor veel klanten van belang. De beschikbare TPMS- sensoren zijn gekoppeld aan de beschikbare velgen alsmede aan de voertuigen. De gevonden sensoren worden getoond inclusief de inleerprocedures”, zegt Van Lanen.

Reageer op dit artikel