nieuws

Nieuw opleidingscentrum voor autotechnici

Ondernemen 1268

Nieuw opleidingscentrum voor autotechnici
Trainingsfaciliteiten bij Auto Totaal Houten

Bij Auto Totaal Houten vinden ze het opdoen en delen van kennis belangrijk. Niet alleen voor het eigen personeel, maar voor de gehele automotive branche. Ze openen daarom in samenwerking met TimLoto een eigen opleidingscentrum zonder winstoogmerk. Autotechnici van alle bedrijven kunnen hier tegen lage kosten een cursus volgen.

TimLoto is een samenwerkingsverband van verschillende docenten motorvoertuigentechniek. De stichting TimLoto o.s. is voortgekomen uit dit samenwerkingsverband. Ze behartigen de belangen van cursist en docent, onder andere door het ontwikkelen van ‘vrije’, leermiddelen tegen zo laag mogelijke kosten. Voor 50 euro per schooljaar heb je bijvoorbeeld al toegang tot al het digitale lesmateriaal van TimLoto.

Train to perform

Op dit moment zijn de inschrijvingen begonnen voor de cursus Train To Perform. projectcoördinator Ep Gernaat: “Het doel van deze cursus is het op praktische wijze meer inzicht geven in de werking van sensoren, actuatoren en processoren voor het stellen van diagnoses en het elektronisch ‘tunen’ van motoren. De kosten bedragen 2o euro per persoon per avond. De cursus Train to Perform bestaat uit 5 avonden en wordt gegeven bij Auto Totaal Houten. Meer informatie is te vinden op de website van TimLoto.

Reageer op dit artikel