nieuws

Garagepakket AutomaaT en ServiceBook gaan koppeling aan

Ondernemen 1251

Garagepakket AutomaaT en ServiceBook gaan koppeling aan

Na een succesvolle pilot is het voor gebruikers van het automatiseringsprogramma AutomaaT vanaf heden mogelijk te profiteren van een directe koppeling met ServiceBook. De app om de automobilist een digitaal onderhoudsboekje te geven, met een compleet en eenvoudig overzicht op de onderhoudshistorie en het serviceplan van de auto. Door middel van de koppeling worden factuurgegevens in AutomaaT doorgestuurd naar ServiceBook, zodat er een up-to-date digitaal onderhoudsboekje ontstaat.

De ServiceBook-app is voor het autobedrijf een aftersalestool waarmee beter op de klantbehoefte ingespeeld kan worden. Zo kunnen er gerichte acties en promoties gegenereerd worden op basis van het serviceplan. Ook herinnert de app de klant automatisch aan de APK en onderhoudsbeurten. ServiceBook is merkonafhankelijk, waardoor er voor iedereen een digitaal onderhoudsboekje is, beschikbaar in de huisstijl van het eigen autobedrijf of ketenformule. De klant kan vanuit het serviceplan direct een werkplaatsafspraak maken en inzicht hebben in de onderhoudshistorie van het eigen voertuig.

Fijne samenwerking

AutomaaT is een compleet en gebruiksvriendelijk automatiseringspakket dat specifiek is ontwikkeld voor universele garagebedrijven. “We spelen graag in op de behoefte van onze klanten”, vertelt Erik Wieberdink, programmeur bij CSW Software voor het programma AutomaaT. “Door middel van deze koppeling hebben zo wel onze klanten, als de klanten van de garagebedrijven een handig voordeel en een nog makkelijkere optie voor goede klantenbinding.”

Amin Adjroud van ServiceBook vertelt: “Na een succesvolle pilot en prettige samenwerking zijn ServiceBook en AutomaaT gereed om de bedrijfsprocessen verder te optimaliseren van hun klanten.

Reageer op dit artikel