nieuws

Dit zijn de halve finalisten van Autobedrijf van het Jaar 2016-2017

Ondernemen 1917

Dit zijn de halve finalisten van Autobedrijf van het Jaar 2016-2017
De tien halve finalisten van de Autobedrijf van het Jaar-verkiezing zijn bekend.

Na telling van de vele duizenden consumentenstemmen zijn tien Bovag-autobedrijven doorgedrongen tot de halve finale van Autobedrijf van het Jaar 2016-2017. De verkiezing vindt voor de tiende keer plaats en de provincie Gelderland is ditmaal hofleverancier met vijf halve finalisten; Noord-Brabant herbergt er twee.

Alle 3.300 bij Bovag aangesloten onafhankelijke autobedrijven konden deelnemen aan de verkiezing, die dit jaar voor de tiende keer plaatsvindt. Deelname geeft Bovag-leden met een onafhankelijk autobedrijf de kans om te laten zien wat ze in huis hebben. In de telling van de consumentenstemmen is rekening gehouden met het aantal medewerkers dat werkzaam is bij het autobedrijf, waardoor de omvang van (de klantenkring van) het bedrijf niet van belang is en zowel grote als kleine bedrijven kans maken op de titel.

Halve finalisten

De tien halve finalisten dit jaar zijn:

Mystery shopper

De halve finalisten krijgen binnenkort bezoek van een mystery shopper en van W&D Consultants. Dit onafhankelijke bureau brengt aan de hand van een uitgebreide checklist de ondernemers nauwkeurig in kaart, waarna een vakjury onder voorzitterschap van Ferry Smith (ANWB) drie finalisten selecteert. De ontknoping van de verkiezing vindt plaats op 4 oktober tijdens het Jaarcongres van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven. Afgelopen jaar won Vakgarage Heinneman uit het Groningse Schildwolde de titel.

Reageer op dit artikel