nieuws

Sergoyne en AA-Equipment gaan samenwerking aan

Ondernemen

Sergoyne en AA-Equipment gaan samenwerking aan

Sergoyne Diagnostics uit Wolvertem België en AA-Equipment/Launch Tech Benelux uit Helmond Nederland gaan een strategische samenwerking aan waarbij de krachten van ieder bedrijf afzonderlijk samen worden gebundeld. Wat al te zien was op AMT Live om samen te exposeren op één stand en de al geruime tijd gezamenlijke promotie via het AMT-vakblad, is nu definitief vastgelegd in een overeenkomst.

Beide werken al geruime tijd samen als twee onafhankelijke bedrijven waarbij over en weer diensten en producten worden gedeeld.

Sergoyne Diagnostics en collega AA-Equipment/Launch Tech Benelux zijn beide actief in verkoop, levering en ondersteuning van diverse merken diagnosesystemen, oscilloscopen, werkplaats equipment en complementaire producten.  De technische helpdesk van Sergoyne als technische ondersteuning voor de werkplaats, zal verder worden geprofessionaliseerd en binnenkort ook in Nederland aan alle klanten worden aangeboden. Daarnaast zullen de uitgebreide trainingspakketten die Sergoyne al geruime tijd in België aanbiedt ook in Nederland  worden aangeboden.

Ontwikkeling trainingen

Tevens ontstaat door deze samenwerking een grotere markt waardoor er meer afzet mogelijkheden ontstaan van producten en diensten, de bedrijfsefficiëntie zal verder geoptimaliseerd worden en een veel betere promotie van producten zal gepresenteerd worden ter bevordering van verkoop. Ook zal meer aandacht worden besteedt aan verdere ontwikkeling van producten en trainingen. Dit om de autotechnicus nog beter te helpen in zijn dagelijkse werkzaamheden. Binnenkort zal een eigen product gepresenteerd worden die het mogelijk maakt om op een snelle en veilige wijze signalen te meten en zichtbaar te maken middels een multimeter of oscilloscoop. Ook wordt aandacht besteedt aan kostenbeheersing binnen het bedrijf en inkoopstrategie als -volume ter bevordering van een betere verkoopprijs. Diverse bedrijfsactiviteiten zullen in de toekomst worden samengevoegd om de automotive markt nog beter te kunnen bedienen.

Instructielokalen

Veel aandacht zal in de aankomende jaren besteedt worden aan diverse automotive trainingen. Sergoyne beschikt in Wolvertem over een goed geoutilleerd instructielokaal met praktijkruimte om opdrachten uit te kunnen voeren. In de afgelopen weken is ook bij AA-Equipment/Launch Tech Benelux een leslokaal gerealiseerd waardoor het ook daar mogelijk is om gelijke trainingen te kunnen geven.

De volgende stap zal zijn  om op een gelijke wijze de presentatie te  verzorgen zoals bijvoorbeeld de lay out van de website, het opmaken en versturen van nieuwsbrieven of documentatie. Echter toch toegespitst op ieders eigen markt.

Binnenkort starten in Helmond de trainingen:

  • Hoe om te gaan met Pass Thru
  • Pico oscilloscoop trainingen met gebruik van WPS en NVH
  • Diverse motormanagementtrainingen
Reageer op dit artikel