nieuws

Beter salesresultaat met Grossiers Management Workshop

Ondernemen

Beter salesresultaat met Grossiers Management Workshop
Op 19 januari organiseert AMT de Grossiers Management Workshop.

Hoe haal je meer uit je salesmedewerkers? Tijdens de AMT Grossiers Management Workshop leer je hoe je je medewerkers kunt coachen en sturen op resultaten. De inschrijving voor de eendaagse workshop is nu geopend. Meld jij je aan?

Na de Grossiers Management Training die vorige maand plaatsvond, staat er een tweede training op het programma. Bij de Grossiers Management Workshop neem je vier verschillende salestypes onder de loep. Onder welk type vallen jouw medewerkers? En past dat profiel bij je bedrijfsidentiteit?

Individuele begeleiding

Corine Venus is management trainer bij MoreProfit. Zij geeft de workshop aan maximaal 12 deelnemers. Zo is er voldoende ruimte voor individuele begeleiding en interactie. Op 19 januari begint het programma om 9.00 uur. ‘s Ochtends ligt de nadruk op de bedrijfsidentiteit en het salesbeleid. Na de lunch komen je salesmedewerkers aan bod. Hoe kun je ze het beste sturen en jouw doel bereiken? Je krijgt praktische tips over het coachen van je medewerkers. Het volledige programma vind je op de website

Online aanmelden

De AMT Grossiers Management Workshop is bedoeld voor managers van grossiersbedrijven. De training vindt in Doetinchem plaats. Aanmelden kan via het inschrijfformulier op www.grossiersmanagementworkshop.nl De kosten (incl. lunch) zijn € 449,- per persoon. Tot 19 januari!

Reageer op dit artikel