nieuws

One-stop-shop voor zakelijke- en private leaserijders

Ondernemen

One-stop-shop voor zakelijke- en private leaserijders
LeasePlan introduceert shop-in-shop Service Centers in Moordrecht, Veghel en Breukelen

LeasePlan start vanaf donderdag 1 oktober een nieuw concept dat het voor zakelijke- en private leaserijders mogelijk maakt om alle werkzaamheden aan de leaseauto gecombineerd uit te laten voeren. Deze ‘shop-in-shop’ Service Centers opereren op de locaties van de LeasePlan Occasion Centers in Moordrecht (A20), Veghel (A50) en Breukelen (A2).

In de one-stop Service Centers kunnen leaserijders eenvoudig terecht voor schadeherstel, onderhoud of wisseling van zomer- en winterbanden. LeasePlan werkt hierin nauw samen met Bosch Car Service, Profile Car & Tyreservice, Schadenet en GlasGarage. Zij bieden vanuit de Service Centers onder eigen naam hun dienstverlening aan zowel de zakelijke- als de private (lease-)rijder. De service geldt ook voor niet LeasePlan klanten en geeft de mogelijkheid om werkzaamheden te combineren als deze samenvallen.

LeasePlan wil de berijder van de auto zo het ongemak van tripjes naar verschillende locaties besparen en stilstand van de auto en kosten voor vervangend vervoer beperken. In de nieuwste Occasion vestiging in Moordrecht zijn alle partners geïntegreerd in het Occasion Center. In Veghel en Breukelen zorgt LeasePlan voor transport naar de schadehersteller.

Online afspraak maken

Afspraken inplannen bij een van de servicecenters kan via de berijdersservice of gemakkelijk zelf online via de LeasePlan AfspraakPlanner. De leasemaatschappij biedt daarbij ook een gratis haal- en brengservice aan bij onderhoud of reparatie of zorgt, desgewenst, voor vervangend vervoer. LeasePlan houdt de leaserijder gedurende de dag per sms op de hoogte van de voortgang. De verleende service valt gewoon onder het servicecontract, eventuele facturatie loopt via LeasePlan.

Openingstijden servicecenter

Het Service Center is van maandag t/m vrijdag geopend van 08:00 tot 17:00 uur.

Reageer op dit artikel