nieuws

AMT Live: Wat leer je van JN Testapparatuur, Heat Shot en BDC Premium?

Ondernemen

AMT Live: Wat leer je van JN Testapparatuur, Heat Shot en BDC Premium?

Leer meer over diagnose stellen met een viergastester. Schone ruiten met Heat Shot. En Diesel Buchli en Terlouw Diesel Center laten je abstracte grootheden zien zoals 2000 bar inspuitdruk of vier tot vijf inspuitmomenten in slechts 0,5 ms.

Om de partners van AMT Live beter te leren kennen stelden we ze enkele vragen. Niet alleen wie ze zijn en wat ze leveren. We vroegen vooral wat je bij hen kan leren en beleven op AMT Live. Eerder maakte je al kennis met andere partners.

APK-apparatuur bij JNT

JN Testapparatuur (JNT) is gespecialiseerd in APK-apparatuur. “Snelle service, een hoog kennisniveau en lage afschrijvings- en certificeringskosten zijn onze kracht”, zegt Jan Nijboer, eigenaar van JNT. In de kennissessie leer je meer over diagnose stellen met de viergastester. Op de stand vinden live demonstraties plaats van APK-apparatuur en heeft JNT een interessante aanbieding. Voor € 4.500,- kun je jouw viergastester, roetmeter en nul-emissietester inruilen voor een nieuwe, snelle Capelec-set.

Heat Shot: verhoog verkeersveiligheid

Sparkle Products BV is exclusief distributeur voor de Benelux en Duitsland van het comfort- en veiligheidssysteem Heat Shot. Het wereldwijd gepatenteerde systeem verwarmt de ruitensproeiervloeistof. Het principe is simpel en doeltreffend: met warm water lost vuil en vettigheid nu eenmaal beter op dan met koud water. Een schonere voorruit bevordert de verkeersveiligheid. Voor het autobedrijf biedt Heat Shot een extra omzetkans met marge op het product en het arbeidsloon. Ontdek de werking van het systeem en ervaar hoe simpel de inbouw is.

BDC Premium: maximale kwaliteit

Terlouw Diesel Center en Diesel Büchli nemen gemeenschappelijk deel aan AMT Live om te laten zien waar ze voor staan: maximale kwaliteit ruildelen van onder andere Bosch, Delphi, Denso en VDO. Deze twee toonaangevende dieselspecialisten leveren naast een uitgebreid programma ruildelen ook de overige montagedelen en een montagebeschrijving. Zo heb je als technicus alles voorhanden voor een succesvolle reparatie. Op de stand krijg je een demonstratie van de DS150 diagnosetool van Delphi. Ook ontdek je wat abstracte grootheden zijn zoals 2000 bar inspuitdruk of vier tot vijf inspuitmomenten in slechts 0,5 ms. Een primeur is er ook: op AMT Live demonstreren de specialisten een stukje Cleanroom-revisie.

Meer informatie

De komende weken maken we meer partners bekend via het vakblad, AMT.nl, de nieuwsbrief en Facebook. Ook het inhoudelijke programma maken we steeds verder bekend want AMT Live staat bol van de interactie dit jaar in het Autotron te Rosmalen. Inschrijven voor AMT Live kan al! Gebruik hiervoor de uitnodigingscode AMTABO, dan is inschrijven gratis.

Knipsel

 

Reageer op dit artikel