nieuws

AMT Live: Wat leer je van HAN Automotive, Car-Systems, Revive en AA-Equipment?

Ondernemen

AMT Live: Wat leer je van HAN Automotive, Car-Systems, Revive en AA-Equipment?

Diagnose stellen door middel van drukmeting. Aanvullende opleidingen zijn noodzakelijk. Winnaar ‘Auto bedrijf van het jaar’ en Car-Systems wat heeft het met elkaar te maken? En hoe kan je turbovanen preventief reinigen? Dit en meer tijdens AMT Live.

Om de partners van AMT Live beter te leren kennen stelden we ze enkele vragen. Niet alleen wie ze zijn en wat ze leveren. We vroegen vooral wat je bij hen kan leren en beleven op AMT Live. Eerder maakte je al kennis met andere partners.

HAN Automotive: blijf leren!

HAN Automotive leidt op tot autotechnisch ingenieur. Tijdens de opleiding ligt de nadruk op processen rond het ontwerpen, produceren en verbeteren van wegvoertuigen. Ook maakt HAN Automotive beschikbare automotive kennis toegankelijk voor studenten, het bedrijfsleven en de overheid. Koen Lau: “Wij zijn ervan overtuigd dat het volgen van een aanvullende opleiding noodzakelijk is voor ondernemers en personeel om bij te blijven met de innovaties die de industrie levert. Van elektrische voertuigen tot car-to-car communicatie.”

Car-Systems: leverancier van winnaars

Car-Systems heeft al ruim dertig jaar ervaring met de automatisering van het garagebedrijf. Het bedrijf is letterlijk op de werkvloer ontstaan en levert uitstekende automatiseringsoplossingen voor de dagelijkse processen in het autobedrijf. Een bewijs daarvoor is misschien wel dat alle ‘Autobedrijf van het jaar’-winnaars van de afgelopen zes jaar het automatiseringspakket van Car-Systems gebruiken. Ontdek wat de software van Car-Systems voor jouw bedrijf kan betekenen. Tijdens AMT Live maakt Car-Systems ook nog een grote primeur bekend. Sla deze partner dus niet over!

Revive: voorkom duur sleutelwerk

DiagnosES ken je van diverse merken diagnoseapparatuur. Sinds dit jaar levert DiagnosES het reinigingsproduct Revive Turboreiniger. Erik Streurman: “Ik lever niet alleen het middel, maar vooral ook de technische ondersteuning.” Op AMT Live legt hij aan de hand van een opengewerkte turbo uit hoe je de vervuiling van de turbovanen preventief kunt behandelen. Een primeur is er ook: Revive Service Shot voorkomt klevende vanen. Streurman: “Wanneer op de juiste manier is vastgesteld dat de vanen kleven of vastzitten, biedt Revive zeker een oplossing waarmee veel sleutelwerk kan worden voorkomen.”

Volop diagnose bij AA-Equipment

AA-Equipment / Launch Tech Benelux levert diagnosesystemen voor de automotive aftermarket en truck-, trailer- en buswerkplaatsen. Naast diagnosesystemen kun je er ook terecht voor oscilloscopen, breakout-boxen, multimeters, lekdetectiesystemen en nog veel meer. Op de stand ontdek je alle mogelijkheden van de oscilloscoop en diagnose stellen door middel van drukmeting. Maak eveneens kennis met de nieuwe diagnosesystemen Launch X-431 Pro3, Launch X-431 PADII en CRP229.

Meer informatie

De komende weken maken we meer partners bekend via het vakblad, AMT.nl, de nieuwsbrief en Facebook. Ook het inhoudelijke programma maken we steeds verder bekend want AMT Live staat bol van de interactie dit jaar in het Autotron te Rosmalen. Inschrijven voor AMT Live kan al! Gebruik hiervoor de uitnodigingscode AMTABO, dan is inschrijven gratis.

Knipsel

Reageer op dit artikel