nieuws

AMT Live: Wat leer je van Forté, Arniepol en hefbrugverlichting.com?

Ondernemen

AMT Live: Wat leer je van Forté, Arniepol en hefbrugverlichting.com?

Leer meer over het nut van inwendige motor reiniging. Het elektrisch aansluiten van een trekhaak moet vooral leuk zijn. En wat zijn de voordelen van Ledverlichting? Ontdek het op AMT live.

Om de partners van AMT Live beter te leren kennen stelden we ze enkele vragen. Niet alleen wie ze zijn en wat ze leveren. We vroegen vooral wat je bij hen kan leren en beleven op AMT Live. Eerder maakte je al kennis met andere partners.

Voorkom vervuilingsproblemen

Interne motorvervuiling is een veelvoorkomende oorzaak van storingen. Hoe pak je dit aan? De specialisten van Forté weten er wel raad mee. Het assortiment telt vele producten voor reiniging en onderhoud van allerlei vervuilingsproblematieken. Naast deze producten levert Forté ook service en ondersteuning. 33 adviseurs voorzien ruim 6000 klanten van technische documentatie en ondersteuning. Op AMT Live verzorgt Forté een kennissessie over het nut van het inwendig reinigen van de motor. Downsizing, ongunstige ladingswisselingen, emissie-eisen en lange onderhoudsintervallen veroorzaken oliestress en vervuiling van de motorolie, wat ten koste gaat van de bescherming. Bij Forté krijg je tips voor juist diagnosestellen en horen de medewerkers graag wat er speelt in jouw werkplaats.

Simpele trekhaakmontage

Een trekhaak achteraf monteren is al lang niet meer zo simpel als vroeger. Zeker niet bij auto’s met CAN-bus. Arniepol is fabrikant van trekhaakelektra en heeft zich gespecialiseerd op het gebied van universele aansluitmogelijkheden. “Het elektragebeuren bij trekhaken moet vooral leuk zijn”, zegt Arniepol. Op AMT Live leer je hoe de elektra van een trekhaak eenvoudiger kan middels uitleg en demonstratie van universele aansluitsets. Ook komt de nieuwe e-module die voor nog meer gemak zorgt aan bod.

Bespaar met ledverlichtingsoplossingen

Hefbrugverlichting.com is zo’n tien jaar actief in de verlichtingsbranche. Het bedrijf ontwikkelt, produceert, levert en installeert allerhande ledverlichting. Veelal elke verlichtingsoplossing is op maat ontwikkeld en geproduceerd naar de behoeften van de klant. Op AMT Live laat je je simpel voorlichten over de voordelen van ledverlichting en introduceert hefbrugverlichting.com de universele Ecora-hefbrugverlichting. Dat is een waterdichte en slagvaste verlichtingsoplossing voor hefbruggen en smeerputten. Op AMT Live ontvang je een kortingscode waarmee je tien procent korting krijgt in de webshop van hefbrugverlichting.com.

Meer informatie

De komende weken maken we meer partners bekend via het vakblad, AMT.nl, de nieuwsbrief en Facebook. Ook het inhoudelijke programma maken we steeds verder bekend want AMT Live staat bol van de interactie dit jaar in het Autotron te Rosmalen. Inschrijven voor AMT Live kan al! Gebruik hiervoor de uitnodigingscode AMTABO, dan is inschrijven gratis.

Reageer op dit artikel