nieuws

AMT Live: Wat leer je van Valvoline, Varta, Dometic en SP Tools?

Ondernemen

AMT Live: Wat leer je van Valvoline, Varta, Dometic en SP Tools?

Waarom is de juiste olie van belang? Is het controleren van een batterij nuttig? En hoeveel geld levert het op? Het AMT Live-programma begint vorm te krijgen. Vandaag stellen we je nieuwe partners voor, wat kan je van hen leren?

Om de partners van AMT Live beter te leren kennen stelden we ze enkele vragen. Niet alleen wie ze zijn en wat ze leveren. We vroegen vooral wat je bij hen kan leren en beleven op AMT Live. Eerder maakte je in deel een al kennis met de eerste drie partners.

Smering op hoog niveau

Valvoline heeft ruim 150 jaar ervaring met smeermiddelen en is leverancier in meer dan 140 landen. Diverse laboratoria waken over de hoogste kwaliteit. Op AMT Live leer je alles over de laatste ontwikkelingen op het gebied van motorolie, smeermiddelen en koelvloeistoffen. Waarom is de kwaliteit zo van belang? Ontdek ook de werkplaatsondersteunende diensten van Valvoline genoemd VSC-IWS-Valvoline Cars.

Batterijcontrole geeft omzet

Johnson Controls Power Solutions is een grote speler als het om batterijen gaat. Ruim een derde van de loodzuurbatterijen in de wereld voor autofabrikanten en de aftermarket is afkomstig van dit bedrijf. Onder het merk Varta levert het bedrijf accu’s en geavanceerde batterijen voor start/stop-, hybride- en elektrische voertuigen. Op AMT Live presenteert Varta het nieuwe Varta batterijtest-programma. Een batterij regelmatig controleren is erg nuttig. Elk derde pechgeval wordt veroorzaakt door de batterij. Met het nieuwe testprogramma van Varta spoor je een defecte batterij snel op en dat biedt naast tevreden klanten mooie omzetkansen.

Tips voor werken met R1234yf

Dometic Group houdt zich voornamelijk bezig met koeling. Zoals stationaire koeling voor hotels of ziekenhuizen, maar Dometic produceert ook voor een groot aantal auto- en truckmerken koelkasten en -boxen. Daarnaast levert Dometic Group de benodigde werkplaatsapparatuur om onderhoud en reparaties uit te kunnen voeren aan aircosystemen, veelal bekend onder de naam Waeco.
Op AMT Live leer je van Dometic wat er verandert op het gebied van het nieuwe koudemiddel R1234yf en waar je op moet letten bij de aanschaf van nieuwe aircoservicestations.

Daarnaast neemt Dometic zijn nieuwste generatie aircoserviceapparaten mee en gelden speciale acties tijdens AMT Live op deze apparaten.

Tijdwinst halen met de juiste tools

Al meer dan veertig jaar ontwerpt en fabriceert SP Tools lucht-, hand- en elektrisch gereedschap. Duurzaam professioneel gebruik staat centraal bij de ontwikkeling van kwalitatief hoogwaardig gereedschap met levenslange garantie. Leer op AMT Live welke innovatieve tools het werk vergemakkelijken en daarmee tijdwinst haalbaar maken. SP Tools neemt ook enkele primeurs mee naar AMT Live waaronder een unieke pneumatische ‘slagratel’.

Meer informatie

De komende weken maken we meer partners bekend via het vakblad, AMT.nl, de nieuwsbrief en Facebook. Ook het inhoudelijke programma maken we steeds verder bekend want AMT Live staat bol van de interactie dit jaar in het Autotron te Rosmalen. Inschrijven voor AMT Live kan al! Gebruik hiervoor de uitnodigingscode AMTABO, dan is inschrijven gratis.

Partners

De partners die op dit moment bekend zijn.

 

Reageer op dit artikel