nieuws

AMT Live: Wat leer je van Delta international, Mijngrossier.nl, Kroon-Oil en Ravam-Tools

Ondernemen

AMT Live: Wat leer je van Delta international, Mijngrossier.nl, Kroon-Oil en Ravam-Tools

Een vraag over olie? Meer weten over dieseldiagnose? Hoe kan je je werkplaatsomzet verhogen? Luchtgereedschap reviseren? Krijg antwoord van onze partners op deze vragen tijdens AMT live.

Om de partners van AMT Live beter te leren kennen stelden we ze enkele vragen. Niet alleen wie ze zijn en wat ze leveren. We vroegen vooral wat je bij hen kan leren en beleven op AMT Live. Eerder maakte je al kennis met andere partners.

Meer omzet met persluchtgereedschap

Delta International is specialist in persluchtgereedschap. Het programma bestaat uit Steiner-luchtgereedschap en Custor- en Deltach-handgereedschap. Van mini-persluchtratel tot compleet gevulde gereedschapswagens, Delta International heeft het in huis. Op AMT Live laat het team van Delta International je de diverse mogelijkheden van persluchtgereedschap zien.
De werkplaatsomzet vergroten kan op diverse manieren. Bijvoorbeeld met de koplamppolijstkit. Op AMT Live presenteert Delta International bovendien een compleet nieuw gereedschappenprogramma op het gebied van boren, tappen, frezen en schuren.

Dieseltechniek is niet moeilijk

Mijngrossier.nl biedt met Easydiesel een compleet programma onderdelen en trainingen om zelf dieseldiagnoses te stellen en reparaties uit te voeren. In samenwerking met AutoNiveau en GMTO wordt je opgeleid tot Qualified Diesel Specialist. Tijdens de kennissessie, verzorgd door GMTO, krijg je alvast een voorproefje op de training. Op de stand leer je hoe je om kan gaan met de huidige complexe dieseltechniek. Met de juiste kennis en tools is het namelijk geen moeilijke materie. Ontdek het zelf op AMT Live.

Een gesmeerd advies

“Bij een technisch product hoort kennis. En in het delen van die kennis zit onze kracht”, zegt Kroon-Oil. Als onafhankelijk producent van smeermiddelen, bekend in binnen- en buitenland, staat het bedrijf je graag bij voor advies. Voor productadvies kun je terecht op de website. De technische dienst beantwoordt snel de lastigste vragen. Zelf een vraag? Stel deze dan tijdens de kennissessie, want daar deelt Kroon-Oil graag zijn kennis met jou. Bekijk ook de spectaculaire eerste Skoda Fabia R5 rallyauto in Nederland van Kobus Tuning op de stand, evenals de primeurs die Kroon-Oil later bekend maakt.

Modern luchtgereedschap geeft gemak

Ravam-Tools is reparatie- en servicespecialist van luchtgereedschappen. Denk hierbij aan het reviseren van luchtsleutels, hydraulische krikken en persen. Ook is Ravam-Tools de importeur van gereedschappen en equipment van onder meer Paoli, Sonic, Ravaglioli en Creemers. Een complete werkplaatsinrichting behoort tot de mogelijkheden. Op AMT Live ontdek je de mogelijkheden van diverse luchtgereedschappen waaronder de Paoli New Suspension. Dankzij het ingebouwde veersysteem hoeft de slagmoersleutel niet getild te worden, wat de werkzaamheden plezieriger maakt.

Meer informatie

De komende weken maken we meer partners bekend via het vakblad, AMT.nl, de nieuwsbrief en Facebook. Ook het inhoudelijke programma maken we steeds verder bekend want AMT Live staat bol van de interactie dit jaar in het Autotron te Rosmalen. Inschrijven voor AMT Live kan al! Gebruik hiervoor de uitnodigingscode AMTABO, dan is inschrijven gratis.

De partners die op dit moment bekend zijn. De partners die op dit moment bekend zijn.

Reageer op dit artikel