nieuws

Beste leermeester 2015 gezocht!

Ondernemen

Beste leermeester 2015 gezocht!
Berry Kleverwal van Autohuis Eickhof won in 2014. Wie volgt hem op als ‘Beste Leermeester’?

OOMT organiseert, samen met Innovam, de Beste Leermeester Mobiliteit 2015-verkiezing. Vorig jaar won leermeester Berry Kleverwal. Ken je iemand die de titel ‘Beste leermeester’ verdient? Meld hem/haar dan nu aan!

Tot 1 september kan iedereen zijn of haar favoriete leermeester aanmelden bij OOMT. Dat kan op twee manieren: mailen naar verkiezing@oomt.nl of via de OOMT-Facebookpagina. Uit alle aanmeldingen bepaalt een jury een top drie leermeesters. De jury bezoekt deze drie leermeesters.

Stemmen via Facebook

De winnaar wordt op 5 november bekend gemaakt, tijdens een feestelijke bijeenkomst.Het oordeel van jury weegt mee en het aantal ‘likes’ op Facebook. Hou dus de OOMT-Facebookpagina in de gaten.

Investeren in talent

Met de verkiezing Beste Leermeester stimuleert OOMT bedrijven en leermeesters om te blijven investeren in talent. Want goede leermeesters zijn van het grootste belang voor de toekomst van onze branche.

Reageer op dit artikel