nieuws

Used Car Controller-app taxeert en publiceert

Ondernemen

Used Car Controller-app taxeert en publiceert

Used Car Controller heeft een Taxatie & Publicatie-app voor de iPhone 4, 5 en 6 ter beschikking gesteld. Used Car Controller maakt het mogelijk om overal vanaf de telefoon auto’s te publiceren.

Used Car Controller is een occasion beheersysteem dat is ontstaan uit de samenwerking tussen CRM automotive retail, A2SP en EBP Software. Used Car Controller combineert taxeren, calculeren, vrijwaren, tenaamstellen, statijdmanagement, handelsverkopen en internetpublicatie. Het doel van het gebruik van Used Car Controller is het verhogen van het rendement en het verkopen van gebruikte auto’s. Used Car Controller biedt nu de mogelijkheid om vanaf een smartphone de gebruikte of nieuwe auto’s te publiceren op internet, zonder tussenkomst van een desktop computer. Daarmee claimt Used Car Controller de eerste in Nederland te zijn.

Gratis app voor abonnees

De autoverkoop wordt steeds sneller en klanten willen, zodra ze een auto gekocht hebben, al starten met publiceren. Dat kan dus als ze een Smart Phone op zak hebben. Een complete taxatiemodule is in de Used Car Controller app geïntegreerd; van voertuigidentificatie, schadevastlegging tot het opvragen van handelsbiedingen. Dataverrijking (al dan niet vanuit RDW-voorraad) en publiceren kan dus allemaal via de Smart Phone en is dus overal te doen: op de zaak, op de veiling, bij een handelsrelatie of thuis op de bank. De nieuwe app is gratis voor de Used Car Controller-gebruikers. Een Used Car Controller abonnement is er vanaf € 29,95.

Reageer op dit artikel