nieuws

Tweehonderdste Qualified Diesel Specialist

Ondernemen

Tweehonderdste Qualified Diesel Specialist

Sator verwelkomt de tweehonderdste Qualified Diesel Specialist. Autobedrijf Dirk van der Steen uit Limmen heeft het trainingsprogramma van EasyDiesel succesvol doorlopen.

Het predicaat Qualified Diesel Specialist vloeit voort uit het EasyDiesel-concept. EasyDiesel is een programma waarmee garagebedrijven zelf veel voorkomende dieselreparaties uit kunnen voeren. Vervanging van injectoren of de opvoerpomp zijn interessante en nuttige reparaties om die in het eigen bedrijf uit te voeren. Na het succesvol afronden van de EasyDiesel‑trainingen wordt een autobedrijf Qualified Diesel Specialist.

Uit voorraad leverbaar

Qualified Diesel Specialisten kunnen gebruik maken van een aantal faciliteiten, waaronder het Test & Go ruilprogramma. Met dit programma lopen garagebedrijven geen financieel risico wanneer ze een injector onnodig vervangen. Het EasyDiesel‑programma biedt, behalve een helpdesk, ook een breed spectrum aan diesel ruilonderdelen, die volgens fabrieksvoorschriften van Bosch, Delphi, Denso en VDO zijn gereviseerd. Dit assortiment is uit voorraad leverbaar via de deelnemende grossiers (EasyDiesel Preferred Partners) of via mijngrossier.nl.

Binnenkort de driehonderdste

Autobedrijf Dirk van der Steen is klant van Cartal‑Rijsbergen en de tweehonderdste Qualified Diesel Specialist. Autobedrijf Dirk van der Steen in Limmen verkoopt veel occasions en nieuwe auto’s. De krappe marges en het feit dat het meeste personeel in de werkplaats werkt, betekent dat Autobedrijf Dirk van der Steen (een erkend leerbedrijf) het van de werkplaats moet hebben. Met zes drukbezette bruggen en twaalfhonderd APK’s per jaar lukt dat prima. Sator verwacht overigens in april al de driehonderdste Qualified Diesel Specialist aan te stellen, want momenteel zijn al 85 bedrijven in opleiding bij GMTO of AutoNiveau. Op deze website staat een overzicht van alle deelnemende EasyDiesel Preferred Partners en de Qualified Diesel Specialisten.

Reageer op dit artikel