nieuws

AutoCrew introduceert e-learning tool

Ondernemen

AutoCrew introduceert e-learning tool

Het werkplaatsconcept AutoCrew biedt haar leden technische trainingen, begeleiding, uitstraling en toegang tot marketingtools. Onderdeel van het kwaliteitsmanagementprogramma is een e-learning tool, die het personeel de flexibiliteit geeft om een opleiding te volgen wanneer dat het beste uitkomt.

Bosch voerde in 2011 een internationaal onderzoek uit naar wat klanten verwachten van hun autobedrijf en baseerde daar het AutoCrew Kwaliteitsmanagement Programma op. Dit programma biedt de AutoCrew-leden ondersteuning op product-, service- en proceskwaliteit.
Het AutoCrew Kwaliteitsmanagement Programma zorgt voor audits, advies en coaching door conceptadviseurs. Daarnaast zijn er controlelijsten voor werkplaatsprocessen en klantenservice en zijn de huisstijl en marketingtoolbox voor communicatie professioneel.

Online module voor flexibiliteit

Ook de online e‑learning tool is een onderdeel van het Kwaliteitsmanagement Programma. Met e‑learning heeft het personeel de flexibiliteit om de opleiding te volgen wanneer dat het beste uitkomt.
E-learning bestaat uit vier interactieve modules: klantgerichtheid en werkplaatsprocessen, afspraak maken en ontvangst van voertuig, werken aan het voertuig en eindcontrole, factureren, voertuigoverdracht en relatie met de klant. Het begrijpen van de klanten en het verbeteren van de interne processen staat centraal.

Groeien in kwantiteit en kwaliteit

AutoCrew is een werkplaatsconcept dat zich richt op de kernactiviteiten van het garagebedrijf: reparatie en onderhoud. AutoCrew telt momenteel 139 partners en is één van de snelst groeiende garageconcepten in Nederland.
Momenteel loopt een actie ‘Bosch steekt u in een nieuw jasje’, waarbij elke garage die zich bij het AutoCrew‑concept aansluit drie gratis kledingsets krijgt.

Reageer op dit artikel