nieuws

Volg AMT op Facebook en win een ringratelsleutelset

Ondernemen

Volg AMT op Facebook en win een ringratelsleutelset

We vullen elke maand de ‘Gezien op Facebook’-rubriek in het AMT-vakblad met leuke, grappige en opvallende foto’s. Die komen via Facebook bij ons binnen. Volg jij AMT al op Facebook? Niet? Doe dat dan snel, want we verloten deze week een Serenco-Powerhand ringratelsleutelset onder onze 4000 volgers!

Foto’s van versleten remdelen, beschadigde banden, interessante vacatures en ‘bijzondere’ doe-het-zelfreparaties; het komt allemaal voorbij op de AMT Facebook-pagina. Dagelijks delen wij berichten die wij op deze sociale netwerksite tegenkomen. En we ontvangen regelmatig berichten en afbeeldingen van onze volgers, die wij weer delen.

Win een ringratelsleutelset

Like jij de AMT Facebook-pagina al? Dat is goed nieuws, want om te vieren dat we sinds deze week meer dan 4000 likers hebben, geven we een Serenco-Powerhand ringratelsleutelset weg. Volg je AMT Autotechniek op Facebook nog niet? Klik dan snel op ‘Vind ik leuk‘.

Blijf actief

Social media zijn onmisbaar voor het autobedrijf, dus blijf vooral voorbeelden delen die je tegenkomt in de werkplaats. Wie weet delen wij jouw bericht met afbeelding op onze pagina en in het vakblad AMT.

Reageer op dit artikel