nieuws

Sergoyne Diagnostics organiseert spannende competitie

Ondernemen

Sergoyne Diagnostics organiseert spannende competitie

Sergoyne Diagnostics, het bekende diagnose- en opleidingscentrum, daagt diagnosespecialisten uit. Op 25 september aanstaande organiseert Sergoyne Diagnostics een spannende Masterclass. Er zijn nog een paar plaatsen vrij.

Sergoyne Diagnostics uit Meise (Vlaams-Brabant) biedt verschillende praktijkgerichte en gespecialiseerde opleidingen aan in auto‑elektronica, diagnose en specifieke merktrainingen. Sergoyne Diagnostics is één van de deelnemers in de Stichting Diagnose Centrum en staat garagebedrijven en grossiers bij, die problemen ervaren bij storingdiagnoses. Op YouTube heeft het bedrijf een eigen kanaal met leerzame filmpjes en natuurlijk vinden we de Sergoyne-diagnoses maandelijks terug in AMT.

Spannende uitdaging

Op 25 september aanstaande organiseert Sergoyne Diagnostics de Actia XG Masterclass. Onderdeel van de Masterclass is een spannende competitie, waarin de deelnemers in kleine groepjes van vier personen diagnose‑vraagstukken (met verschillende onderwerpen) moeten uitwerken. Van het groepje dat wint, krijgen de deelnemers een TPMS‑tool (bandenspanning) van Actia mee naar huis. Dankzij de sponsoring en samenwerking met Actia lijkt het voor elke diagnosespecialist een spannende avond te worden. Er zijn nog enkele plaatsen vrij, dus wees er snel bij en schrijf je in via: dini@sergoyne.be

Reageer op dit artikel