nieuws

AutoExcellent in Nederland van start

Ondernemen

AutoExcellent in Nederland van start
De kleinste formule, Auto Excellent, scoort het hoogste rapportcijfer van de deelnemers. Gevolgd door Auto First en Vakgarage.

Autobedrijf Bosklopper uit Doezum (Groningen) en Autobedrijf Strijker uit Westerbork (Drenthe) zijn de eerste autobedrijven die zich aansluiten bij AutoExcellent. AutoExcellent is een nieuwe ‘fullservice premium’ werkplaatsformule voor universele autobedrijven.

GroupAuto Nederland (ook bekend van CarXpert, DiagnoseXpert en TopTruck) heeft voor Nederland een licentie verworven van AutoExcellent, dat sinds 2013 in Duitsland wordt geëxploiteerd. Binnen één jaar telde AutoExcellent in Duitsland al meer dan dertig vestigingen. De eerste twee Nederlandse bedrijven zijn in september 2014 ‘omgekat’ naar AutoExcellent-bedrijven. Universeel garagebedrijf Autobedrijf Strijker werd opgericht in 1979 en is Renault-specialist. Autobedrijf Bosklopper werd in 1990 opgericht en is een universeel garagebedrijf (tevens verhuur en tankstation) dat eerder bij Vakgarage was aangesloten.

AutoExcellent richt zich op topsegment

AutoExcellent is een werkplaatsformule voor grotere werkplaatsen, die de klanten van het autobedrijf een eenduidig service‑ en kwaliteitsniveau bieden. De aangesloten garagebedrijven moeten continu voldoen aan eisen op het gebied van technische kennis (scholing), apparatuur, kwaliteit van de dienstverlening en uitstraling. Volgens GroupAuto Nederland is er bij het topsegment van universele autobedrijven behoefte aan deze formule. GroupAuto voert momenteel gesprekken met een aantal geïnteresseerde ambitieuze bedrijven.

Wil je meer weten over werkplaatsconcepten? Zet 28 november dan alvast in je agenda. AMT 11 staat in het teken van werkplaatsconcepten.

Reageer op dit artikel