nieuws

Autobedrijf van het Jaar 2014-2015

Ondernemen

Autobedrijf van het Jaar 2014-2015

Bovag Onafhankelijke Autobedrijven organiseert voor de achtste keer de verkiezing Autobedrijf van het Jaar. De drie finalisten zijn bekend. Wie zijn het?

Ze zijn bekend: MAK Auto & Techniek, Excellent Automotive Group en Auto Blaschke B.V. zijn de drie finalisten in de verkiezing Autobedrijf van het Jaar 2014-2015.
Het was volgens de jury een nek‑aan‑nekrace tussen tien mooie bedrijven, die de afgelopen maanden zijn geschouwd. Ook zijn de bedrijven bezocht door mystery shoppers.
Op basis van de bevindingen en rapportages bepaalde de jury (juryvoorzitter Ferry Smith van de ANWB, Nathan Bakker van Bovemij, René Stolp van RDC en Oskar Bronsgeest van W&D Consultants) de top drie. Smith: “Wat opvalt is dat het kiezen van de finalisten lastiger was dan vorig jaar. De deelnemende bedrijven zijn dit keer meer aan elkaar gewaagd.”

Wat doen ze?

MAK Auto & Techniek in Groot-Ammers heeft zich gespecialiseerd in jonge occasions van diverse merken. De historie gaat terug tot 1965 en MAK Auto & Techniek richt zich ook op styling en tuning.

De Excellent Automotive Group in Venlo is een Mercedes-specialist (verkoop en onderhoud). EAG heeft ook een zustervestiging in Eindhoven en presenteert zich in dit filmpje.

Auto Blaschke B.V. in Tilburg is een all-round Bosch Car Service-bedrijf dat sinds 1973 bestaat, maar de laatste tijd een impuls kreeg dankzij een nieuwe hal met extra bruggen en extra personeel.

Echte ondernemers

De drie bedrijven mogen zich de komende tijd finalist verkiezing Autobedrijf van het Jaar 2014‑2015 noemen. Een van hen gaat Autobedrijf Marc Huisman (Autobedrijf van het Jaar 2013‑2014) opvolgen. De jury gaat de drie bedrijven bezoeken en zal hen beoordelen op ondernemerschap, toekomstgerichtheid, strategisch inzicht en klantbeleving. De ontknoping vindt plaats tijdens het jaarcongres van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven op 7 oktober 2014 in Papendal.

Reageer op dit artikel