nieuws

Automotive Trade Show van start

Ondernemen

Automotive Trade Show van start

De Automotive Trade Show opende gisteren haar deuren. Tot en met donderdag staat de Jaarbeurs Utrecht in het teken van werkplaatsinrichting, onderdelen, accessoires, schadeherstel en carcleaning. Laat je informeren door de vele exposanten op de vakbeurs.

De Automotive Trade Show is een nieuwe vakbeurs in de automotive sector. Op de deelnemerslijst staan ruim 230 leveranciers en fabrikanten uit binnen- en buitenland. “In tegenstelling tot de andere beurzen en de AutovakRAI zijn grossiers niet met een stand vertegenwoordigd op deze beurs. Alleen fabrikanten, importeurs en leveranciers met landelijke dekking tonen hun producten en diensten”, zegt organisator Roel Koek. Het aanbod bestaat onder meer uit garage-equipment, gereedschap, diagnose-apparatuur en automatisering.

Aandacht voor schade

Behalve het autoservicebedrijf kunnen ook schadeherstelbedrijven zich laten informeren. Er staan verschillende leveranciers van lasapparatuur, non-paint producten, verfspuiten en lakken op de beurs. In samenwerking met VOC is er een schadecalculatiewedstrijd. Deelnemers krijgen vijftien minuten de tijd om een schaderapport op te stellen voor een geprepareerde schade-auto. Degene die het dichtst bij het werkelijke schadebedrag zit, wint.

Kleine schades en poetsen

Ook de carcleaningspecialist kan terecht op de beurs. De Automotive Trade Show toont een aantal noviteiten op het gebied van wasstraten, wasmiddelen en interieurverzorging. Daarnaast is er aandacht voor spot- en smartrepair.

Meer beleven

De Automotive Trade Show heeft een theater ingericht op de beurs. Daarin vinden in totaal 28 presentaties van elk een kwartier plaats. In de speedsessies, zoals de organisator ze noemt, worden bezoekers snel geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen.

Nog drie dagen

De Automotive Trade Show vindt plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Van dinsdag 15 april tot en met donderdag 17 april is de beurs van 12.00 tot 21.00 uur geopend. De beurs is kosteloos te bezoeken na registratie.

Reageer op dit artikel