nieuws

AMT vernieuwt! Dit kun je in 2014 verwachten

Ondernemen

AMT vernieuwt! Dit kun je in 2014 verwachten

Media veranderen, AMT verandert mee. De afgelopen maanden hebben we keihard gewerkt aan AMT nieuwe stijl. Jouw vakblad in een nieuw jasje. Met nieuwe rubrieken en meer aandacht voor beeld. Gisteren nam onze oudste abonnee het eerste exemplaar in ontvangst. Morgen ligt ie bij alle abonnees op de mat. Wat kun je verwachten?

In 2010 kreeg AMT voor het laatst een nieuwe lay-out. Sindsdien is er veel veranderd. Sociale media en internet spelen een belangrijke rol in onze maatschappij. Daarom hebben we de afgelopen jaren al verschillende rubrieken toegevoegd. Denk daarbij aan de Facebook-pagina en de Unboxing-artikelen. Nu is het echter tijd voor een grotere verandering. AMT is helemaal opnieuw vormgegeven.

Nieuwe rubrieken

In AMT nieuwe stijl ligt de nadruk meer op beeld. Dat betekent meer en grotere foto’s en minder tekst. Handig, want zo kun je in minder tijd meer informatie opnemen. Een foto zegt immers meer dan duizend woorden. Verder hebben we meer aandacht voor jou als onze lezer. Twee nieuwe rubrieken zijn ‘Trots op het vak’ en ‘Trots op mijn bedrijf’. Daarin komen een autotechnicus en ondernemer aan het woord.

Deel je ervaring met ons

Het vakblad AMT draait om vier pijlers: Werkplaats, Ondernemen, Techniek en Product. Uiteraard hebben we elke maand een thema. Sinds begin dit jaar hebben we al een andere thema-aanpak. We vragen om jouw ervaringen uit de praktijk. Met die ervaringen of problemen uit de praktijk vragen wij verschillende leveranciers om advies.

AMT verbindt

Op AMT Garageforum hebben veel autotechnici dagelijks contact om lastige storingen op te lossen. Met de presentatie van AMT nieuwe stijl is onze slogan niet langer ‘Dé kennisbron voor automotive professionals’, maar ‘AMT verbindt automotive professionals’. Wij gaan graag meer in gesprek met autobedrijven en -technici en willen de onderlinge kennis verspreiden. Dat lukt alleen als je met elkaar verbonden bent. AMT Garageforum speelt daar al een belangrijke rol in. Maar denk ook aan onze events zoals AMT Boot Camp. Dit evenement staat van 27 t/m 29 juni weer op het programma. Op 18 en 19 november staat het Autotron in Rosmalen in het teken van de derde editie van AMT Live.

Lid sinds 1937

Tot de start van de events zul je het met het vakblad en onze websites moeten doen. Maar dat is niet zo erg: dat bewijst het 77-jarig lidmaatschap op AMT van Autobedrijf Van Damme uit Wissenkerke. Speciaal voor de presentatie van de nieuwe AMT reisde de familie af naar het Louwman Museum in Den Haag om de allereerste nieuwe AMT in ontvangst te nemen.

De toekomst begint nu

Na een spectaculaire lasershow, een toelichting van uitgeefdirecteur Aart Freriks op de toekomstplannen van AMT en uitleg van onze hoofdredacteur Tom Polman over de nieuwe vormgeving  was het tijd om vooruit te kijken. Dat deed futuroloog Wim de Ridder. Op verrassende wijze vertelde hij over de huidige trends en de ontwikkelingen voor de komende decennia. Zijn boodschap is: de veranderingen vinden nu al plaats, hou daar rekening mee.

Op naar AMT 4

Na de presentatie en de overhandiging van de eerste nieuwe AMT was het tijd om terug in de tijd te gaan. Het Louwman Museum toont een prachtig stuk historie van de automobiel. Tijdens het buffet en onder het genot van een drankje kon nog lekker nagepraat worden.
Kunnen we dan nu weer stilzitten? Nee, want wij gaan gewoon door met artikelen schrijven om ook van AMT 4 een mooie editie te maken. Wil je weten hoe? Volg Tom, Erwin en Paul dan op Twitter en verbind je met AMT! En vergeet ook zeker onze eigen Facebook-pagina niet, waar we heel veel zaken uit de werkplaatsen van jouw collega’s delen.

Reageer op dit artikel