nieuws

Beleef op AMT Live: ongevalssimulator!

Ondernemen

Beleef op AMT Live: ongevalssimulator!

Niet voor niets is het motto bij AMT Live: leren, beleven en ontmoeten. Morgen en overmorgen is het te doen in de evenementenhal Gorinchem. U bent er toch wel bij? Bosch Car Service Van Leeuwen geeft het ‘beleven’ een bijzondere dimensie, met een ongevalssimulator die u zelf kunt meemaken!

In 2010 bereikte autobedrijf Van Leeuwen in Kesteren nog de finale in de Autobedrijf van het Jaar verkiezing.
Van Leeuwen doet zowel onderhoud, APK en reparatie als schadeherstel. Ook leaserijders kunnen er goed terecht, er is altijd een ruim aanbod van occasions, en ook voor autowassen kan men terecht. Alles voor plezierig en zorgeloos autorijden, zegt het bedrijf zelf.

Bevrijd uzelf of een ander

Deze Bosch Car Service-vestiging trekt bijzondere aandacht op AMT Live met een ongevalssimulator. Maak zelf mee hoe het is als een auto omslaat, en je als inzittende moet zien hoe je er dan uit kunt komen.
Valt nog niet mee, als je met je volle gewicht in de gordels hangt. Of als je een ander moet bevrijden uit die situatie, die mogelijk al gewond is en dus met voorzichtigheid behandeld moet worden. Echt iets om eens met een simulator te beleven, zodat u weet wat u moet doen in een ongevalssituatie. Mis dit dus niet op AMT Live! Download de last-minute flyer en neem deze mee naar de inschrijfbalie bij de entree van AMT Live. Na registratie van uw gegevens krijgt u direct € 30,- korting op de entreeprijs van € 59,-!

Reageer op dit artikel