nieuws

NGK introduceert app om producten te vinden

Ondernemen

NGK introduceert app om producten te vinden

NGK heeft een gratis app geïntroduceerd, waarmee NGK-producten in een mum van tijd eenvoudig zijn te vinden voor bijna elke auto. Daarnaast wordt voorraadbeheer kinderspel dankzij een geïntegreerde streepjescodescanner.

De nieuwe NGK Product Finder‑app geeft toegang tot de actuele databases van NGK. Met de app is de juiste bougie, gloeibougie, lambdasensor, bobine of bougiekabel per toepassing te vinden en kunnen belangrijke productinformatie en gedetailleerde foto’s worden bekeken. De app heeft uitgebreide zoekmogelijkheden: gebruikers kunnen zoeken op productgroepen, fabrikanten, auto’s en productnaam. Zoekresultaten kunnen worden opgeslagen en met anderen worden gedeeld via e‑mail of Facebook.

Met streepjescodescanner

Als het mobiele apparaat over een camera beschikt, kan de streepjescode op de verpakking worden gescand. Gebruikers kunnen binnen enkele seconden bepalen voor welke autotoepassingen een product is bestemd; ideaal voor voorraadbeheer bij distributeurs en werkplaatsen. De Product Finder‑app doet ook dienst als interface voor het loyaliteitsprogramma ‘Bedangkt’. Deelnemers kunnen er hun account mee beheren, gespaarde punten opvragen en regelen dat de volle verzamelbox wordt opgehaald.
De Product Finder‑app is compatibel met mobiele apparaten vanaf Apple iOS 5.0 of Android 4.0 en is beschikbaar in de Google Play Store en de Apple App Store.

Reageer op dit artikel