nieuws

VOC introduceert InZicht voor overzicht van kennisniveau personeel

Ondernemen

VOC introduceert InZicht voor overzicht van kennisniveau personeel

VOC ontwikkelde een hulpmiddel, waarmee bedrijven een goed en actueel overzicht hebben van het kennisniveau van hun medewerkers. De naam is toepasselijk: InZicht.

InZicht is een website, waarin – na het inloggen via een bedrijfsinlogcode – van alle medewerkers staat aangegeven over welke certificaten ze beschikken en wie er gekwalificeerd is om bepaalde taken uit te voeren.

InZicht geeft een persoonlijk opleidingsoverzicht. Alle actuele bedrijfs- en personeelsgegevens met betrekking tot opleidingen zijn in te zien, aan te vullen en te wijzigen. Het verstrijken van de geldigheid van een certificaat is direct zichtbaar en de medewerker die geen honderd procent score heeft, kan eenvoudig via een link geselecteerd worden en kan zich eenvoudig online aanmelden voor een training.

Overzicht door dashboardmeters

Dashboard-achtige meters geven aan hoeveel procent score de medewerker heeft en waar het bedrijf staat ten aanzien van de diverse normen zoals AST, Eurogarant, HIQURE en Schadegarant.

InZicht helpt bij het maken van een PersoonlijkOntwikkelPlan (POP) en bij het bepalen welke cursussen nodig zijn om een werknemer voor te bereiden op een andere functie of taak. Certificaten van andere opleidingsinstituten zijn handmatig aan het overzicht toe te voegen.

Bij een VOC opleidingsabonnement is de toegang tot InZicht inbegrepen, maar een abonnement is ook apart af te sluiten (€ 125,- per jaar). In het filmpje hieronder ziet u een demo.

Reageer op dit artikel