nieuws

NGK geeft nieuwe motorfietscatalogus uit

Ondernemen

NGK geeft nieuwe motorfietscatalogus uit

NGK Spark Plug Europe heeft de motorfietscatalogus bijgewerkt. In de catalogus staat informatie over alle NGK producten voor motorfietsen, scooters, quads en sneeuwscooters.

De motorfietscatalogus 2013‑2014 van NGK geeft een overzicht van bougies voor vrijwel elk model tweewieler. Er is een extra kolom voor motorfietsen met Iridium IX high‑performance bougies, als een alternatief voor de standaardtypes. De Iridium-bougie heeft een middenelektrode met een uitzonderlijk dunne tip van iridium edelmetaal. Er is geen zichtbare slijtage en dat zorgt voor een betere gasreactie en een verbeterd motorrendement. De elektrische ontlading vindt plaats in het ringvormige gat. Zo worden roetdeeltjes verwijderd van de isolator om koolafzetting te voorkomen, zelfs wanneer de motorfiets alleen voor korte afstanden wordt gebruikt.

Catalogus als pdf te downloaden

De motorfietscatalogus 2013‑2014 bevat in totaal 9.850 toepassingen, inclusief een overzicht van lambdasensoren voor motorfietsen en bougies voor quads en sneeuwscooters, informatie over aanhaalmomenten, racebougies en uitleg over NGK‑productcodes. De motorfietscatalogus 2013‑2014 is verkrijgbaar voor distributeurs, maar kan ook via de website van NGK worden gedownload als pdf‑bestand.

Reageer op dit artikel