nieuws

Innovam zoekt Beste Leerbedrijf en Leermeester 2013

Ondernemen

Innovam zoekt Beste Leerbedrijf en Leermeester 2013

Innovam zoekt ook dit jaar naar het Beste Leerbedrijf en de Beste Leermeester van de mobiliteitsbranche. Met de verkiezingen onderstreept Innovam het belang van leerbedrijven en leermeesters voor het opleiden van toekomstige vakmensen.

De verkiezing van het Beste Leerbedrijf en de Beste Leermeester is in het leven geroepen om het belang van leerbedrijven en leermeesters te benadrukken. Leerwerkplekken en goede praktijkbegeleiding zijn onmisbaar voor het opleiden van jonge vakmensen binnen de mobiliteitsbranche. Innovam wil met de verkiezingen Beste Leerbedrijf en Beste Leermeester bedrijven enthousiast maken voor het aannemen en begeleiden van leerlingen.

Inschrijven

Bedrijven en leermeesters kunnen zich tot 1 juli 2013 hier voor de verkiezingen inschrijven. Het is ook mogelijk om een bedrijf of leermeester voor te dragen. Uit alle aanmeldingen worden drie bedrijven en drie leermeesters genomineerd voor de finaleronde. Een vakjury bezoekt de bedrijven en leermeesters in september 2013. De winnaars worden tijdens een feestelijke bijeenkomst in november bekendgemaakt.

Reageer op dit artikel