nieuws

NHL (Noordelijke Hoogeschool Leeuwarden) (Groningen)

Ondernemen

NHL (Noordelijke Hoogeschool Leeuwarden) (Groningen)

Niveau: HBO Internet:http://www.nhl.nl GroningenBezoekadres: Zernikeplein 11, 9747 AS Groningen Postadres: Postbus 3037, 9701 DA Groningen Telefoon: (058) 251 11 70 Mail: PTHNoordNederland@nhl.nl De tweedegraads lerarenopleiding Motorvoertuigentechniek leidt u op voor een baan in het onderwijs. U wordt een technicus die zijn kennis weet over te dragen en door anderen begrepen wordt. Na uw studie mag […]

Niveau: HBO

Internet:http://www.nhl.nl

Groningen
Bezoekadres: Zernikeplein 11, 9747 AS Groningen
Postadres: Postbus 3037, 9701 DA Groningen

Telefoon: (058) 251 11 70
Mail: PTHNoordNederland@nhl.nl

De tweedegraads lerarenopleiding Motorvoertuigentechniek leidt u op voor een baan in het onderwijs. U wordt een technicus die zijn kennis weet over te dragen en door anderen begrepen wordt. Na uw studie mag u lesgeven in de eerste drie klassen van de havo en vwo, in het vmbo, in het mbo en in de volwasseneneducatie. Ook kunt u bijvoorbeeld aan de slag als technisch trainer in het bedrijfsleven of als bedrijfsvoorlichter.

De hoeveelheid lessen vakdidactiek en onderwijskunde die u volgt, is afhankelijk van uw onderwijservaring. Stage wordt per jaar aangeboden en afhankelijk van de ervaring dient in totaal 160 uur stage te worden afgerond. Bent u al werkzaam in het onderwijs, dan kan uw werkomgeving in overleg als stage gelden. U kunt stage lopen in het voortgezet onderwijs, het MBO of bij een bedrijfsopleiding. Regelmatig bespreekt u uw stage-ervaringen met uw medestudenten en begeleidende docent.

De lessen vinden in principe plaats op maandag- en woensdagavond vanaf 18.30 tot 22.00 uur. Houdt er rekening mee dat de stage vaak alleen overdag gedaan kan worden.

Reageer op dit artikel