nieuws

Gates Application Catalogue 2013

Ondernemen

Gates Application Catalogue 2013

Gates publiceert de Drive Systems Application Catalogue. Dit naslagwerk met gegevens voor personenauto’s en lichte bedrijfsvoertuigen is beschikbaar in een gedrukte en een online versie.

Gates is systeemleverancier voor hulpaandrijvingscomponenten van OE‑kwaliteit. In de tweedelige, gedrukte Gates Application Catalogue 2013 vinden automonteurs en distributeurs het vervangende product voor een aandrijfsysteem. Gates heeft de catalogus uitgebreid met 245 metalen DriveAlign‑componenten, met inbegrip van spanrollen, meelooprollen, torsietrillingsdempers en dynamovrijlooppoelies en 1.689 Micro‑V‑sets. In de catalogus zijn 27 nieuwe riemverwijzingen toegevoegd (PowerGrip en Micro‑V Horizon), 13 PowerGrip‑sets, 46 PowerGrip‑sets met waterpomp en 9 distributieriemsets.

Toegankelijk voor smartphone en tablet

Gates claimt de meest optimale dekking van het Europese wagenpark, in het bijzonder met het PowerGrip‑distributieriem‑ en PowerGrip‑set assortiment. De catalogus biedt productfoto’s, riemlegschema’s, praktische maatlijsten en verwijzingen naar het professionele gereedschapsaanbod en technische bulletins voor specifieke producten.

Deze bulletins kunnen online worden geraadpleegd en bieden montagetips voor specifieke vervangingswerkzaamheden. Op www.gatesautocat.com staan dezelfde gegevens online, die ook toegankelijk zijn vanaf mobiele toepassingen, zoals smartphone of tablet.

Reageer op dit artikel