nieuws

Fontys Hogescholen (Eindhoven)

Ondernemen

Fontys Hogescholen (Eindhoven)

Niveau: HBO Internet:www.fontys.nl Bezoekadres: Rachelsmolen 1, Postbus 347, 5600 AH Eindhoven Postadres: Postbus 347, 5600 AH Eindhoven Contact: (0877) 87 73 33 De HBO opleidingen van Fontys Hogescholen zijn sterk praktijkgericht, omdat Fontys staat op twee pijlers: studie en zakelijke dienstverlening. Van oorsprong specialiseerde deze hogeschool zich op de opleiding van technisch trainers en onderwijzers. […]


Niveau: HBO

Internet:www.fontys.nl

Bezoekadres: Rachelsmolen 1, Postbus 347, 5600 AH Eindhoven
Postadres: Postbus 347, 5600 AH Eindhoven

Contact: (0877) 87 73 33

De HBO opleidingen van Fontys Hogescholen zijn sterk praktijkgericht, omdat Fontys staat op twee pijlers: studie en zakelijke dienstverlening. Van oorsprong specialiseerde deze hogeschool zich op de opleiding van technisch trainers en onderwijzers.

Nu nog heeft het Automotive Center van Fontys hiervoor zowel een voltijd- als deeltijdstudie. Daarnaast zijn er de richtingen Automotive Engineering en Automotive Marketing, zeg maar een technische en een economische HBO voltijdstudie. Voor de deeltijdstudie heeft Fontys Hogescholen een reeks door het land verspreide locaties waar twee avonden in de week les wordt gegeven.

De toelatingseisen zijn als bij elke hogeschool: minimaal HAVO met wiskunde, of een MBO-diploma, danwel een opleiding op gelijk niveau.

Reageer op dit artikel