nieuws

Vierde vestiging voor WM Automaterialen

Ondernemen

Vierde vestiging voor WM Automaterialen

Leverancier WM Automaterialen gaat in juni aanstaande de vierde vestiging openen. Na Arnhem (Duiven), Lochem en Zwolle komt er ook een vestiging in Wychen. WM Nederland gaat ook nieuw bouwen en zal het assortiment uitbreiden.

WM Automaterialen levert A-merk onderdelen, accessoires, banden, wielen, werkplaatsequipment, gereedschappen, tal van chemische producten en paint en non‑paint artikelen voor de schadebranche. Er is een 24 uurs online bestelsysteem (WM kat) en de producten worden vier keer per dag uitgeleverd.

WM Automaterialen heeft vestigingen in Arnhem (Duiven), Lochem en Zwolle en zal in juni aanstaande de vierde vestiging in Nederland openen. In Wijchen zal een nieuwbouwpand worden betrokken van 2.500 vierkante meter. Er zullen ruim dertigduizend artikelen op voorraad worden gelegd van uitsluitend A-merken. Met het aanstellen van negen medewerkers en drie chauffeurs zal vanaf het eerste begin een hoge uitleveringsgraad en serviceverlening worden gegarandeerd.

Ook WM Nederland bouwt aan een nieuw centraal magazijn. Op een grondoppervlakte van ruim honderdduizend vierkante meter zal een modern distributiecentrum de vestigingen in Nederland, Duitsland en Oostenrijk elke dag van producten voorzien. WM Nederland is ook voornemens om het assortiment uit te breiden.

Reageer op dit artikel