nieuws

Tyrenet maakt koppeling met DBB

Ondernemen

Tyrenet maakt koppeling met DBB

Een goede en gestructureerde bandenadministratie kost dealers tijd. Als banden ook nog eens in twee aparte systemen ingevoerd moeten worden, gaat nog meer kostbare tijd verloren en zijn fouten niet altijd te voorkomen. Daarom heeft Tyrenet nu een koppeling gemaakt tussen de Tyrenet Internet Catalogus en het pakket van Dealer Banden Beheer.

Met de koppeling tussen de bandenopslag in de TIC en het pakket Dealer Banden Beheer (DBB) komt een einde aan het dubbel invoeren. DBB is het door importeurs, dealers en dealerverenigingen opgezette multimerk‑multidealer-systeem om bandensets digitaal in te voeren. Leasemaatschappijen kunnen in DBB de staat en status van hun bandensets inzien, terwijl de ruim drieduizend bij DBB aangesloten dealerbedrijven hun bandenwissels optimaal kunnen managen. Tyrenet is de eerste organisatie met een bandenhotel dat een koppeling met DBB heeft gerealiseerd.

Tyrenet is een landelijke verkooporganisatie van merkonafhankelijke en zelfstandige regionale banden‑ en wielenspecialisten. Tyrenet kent een meerdaagse franco levering en werkt samen met de officiële bandenimporteurs. De regionale distributie wordt gecombineerd met een uitgebreide marketing‑, verkoop‑ en automatiseringsondersteuning en een Tyrenet Internet Catalogus (TIC).

Reageer op dit artikel