nieuws

Kennistest: Programmeerbare verstuivercalibratie

Ondernemen

Kennistest: Programmeerbare verstuivercalibratie

Verstuivers van een common rail injectiesysteem zijn voorzien van een calibratiecode. Om een regelmatige motorloop te verzekeren moet de ECU bekend zijn met de tolerantie-afwijkingen van elke individuele verstuiver. Dat gebeurt met de programmeerbare verstuivercalibratie. Leer er het fijne over in de nieuwe AMT-kennistest.

Verstuivers van een common rail injectiesysteem zijn voorzien van een calibratiecode. Om een regelmatige motorloop te verzekeren moet de ECU bekend zijn met de tolerantie-afwijkingen van elke individuele verstuiver. Dat gebeurt met de programmeerbare verstuivercalibratie. Leer er het fijne over in de nieuwe AMT-kennistest.

Start de kennistest

Reageer op dit artikel