nieuws

75.000 truckonderdelen in PACCAR Parts TRP programma

Ondernemen

75.000 truckonderdelen in PACCAR Parts TRP programma

Met de uitbreiding van een reeks steunpoten, LED-verlichting voor trailers en delen voor luchtremmen, telt het TRP Truck and Trailer Parts programma van PACCAR nu 75.000 onderdelen.

PACCAR Parts introduceerde het TRP Truck and Trailer Parts‑programma in 1995 naast het originele onderdelenprogramma van DAF. Het totale TRP‑programma telt nu meer dan 75.000 onderdelen, dankzij de recente toevoeging van een complete reeks steunpoten, LED‑verlichting voor trailers en delen voor luchtremmen. Elke vervoerder kan alle onderdelen onder één dak vinden voor alle merken trucks, aanhangers, laadkleppen, opbouwen, verbruiksmaterialen en gereedschappen; alles voor het wagenpark op één adres. TRP‑producten zijn verkrijgbaar bij elke DAF-dealer en worden standaard geleverd met de internationale DAF-garantie.

Steunpoten, LED‑verlichting en luchtremmen

De steunpoten voor trailers worden compleet geleverd met tandwielkast, verbindingsstang, voet en zwengel. De steunpoten zijn gemiddeld zo’n vijftien kilogram lichter en verkrijgbaar in diverse maten en uitvoeringen. Voor het ombouwen van conventionele verlichting op trailers naar LED‑verlichting levert TRP pakketten. Het pakket kent markeer‑, werk‑, interieur‑ en contourlampen die onderhoudsvrij zijn, tot tachtig procent energie besparen en tot vier keer langer mee gaan in vergelijking met conventionele verlichting.

De laatste uitbreiding is een uitgebreide reeks delen voor luchtremsystemen, waaronder remcilinders, ventielen en trailerkoppelingen. Het TRP‑programma is te vinden in de digitale catalogus. Er is ook een gedrukte versie van de TRP‑catalogus beschikbaar.

Reageer op dit artikel