nieuws

Loven Trucks is DAF Dealer van het Jaar 2012

Ondernemen

Loven Trucks is DAF Dealer van het Jaar 2012

Loven Trucks in Heerlen is door Daf uitgeroepen tot de Nederlandse DAF Dealer van het Jaar 2012. Loven Trucks kreeg deze onderscheiding op basis van de behaalde resultaten op het gebied van Sales en After Sales.

DAF Nederland kiest jaarlijks een Nederlandse dealer die zich maximaal heeft ingezet op het gebied van klanttevredenheid, kwaliteit van de serviceverlening en verkoopprestaties. Om zich ‘DAF Nederland Dealer van het Jaar’ te kunnen noemen, moet de winnaar zich onderscheiden en de hoogste prestaties halen op het gebied van sales, service, klanttevredenheid en vakmanschap. In de uiteindelijke ranking van 2012 bleek dat Loven Trucks op al die criteria het beste heeft gepresteerd.

Derde generatie

De Loven Groep is al meer dan negentig jaar actief in transport en mobiliteit en is met honderd medewerkers uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders in de truck‑ en trailermarkt van Limburg en Oost‑Brabant. In 1920 begon Leo Loven senior een smederij in Heerlen, waar vooral automobielen werden gerepareerd. De tweede generatie verkreeg in 1951 het DAF-agentschap en inmiddels staat met Leo Loven de derde generatie aan het roer. Hij voert samen met Eric Vranken en Marc Stottelaar de directie van het bedrijf. Eelco van Veen, algemeen directeur van DAF Nederland, overhandigde de prijs tijdens de jaarlijkse dealermeeting in aanwezigheid van alle dealers.

Reageer op dit artikel