nieuws

Febi splitst cars en trucks op website

Ondernemen

Febi splitst cars en trucks op website

Febi heeft de website voor onderdelen gescheiden in een website voor personenauto’s en een site voor trucks. Het maakt het onderscheid in onderdelen nog duidelijker. Met één klik kan van de ene naar de andere website geschakeld worden. Op beide sites zijn catalogi als pdf te vinden.

Het gedeelte van de website voor de personenauto’s is hier te vinden, het gedeelte voor de trucks vindt u hier.

De afgelopen maanden heeft Febi het productgamma uitgebreid met meer dan zevenhonderd nieuwe onderdelen. De nieuwe artikelen zijn zowel een aanvulling op de basislijnen (remmen, stuurdelen, filters) als op het Febi plus gamma. Zo heeft de productlijn motorsteunen inmiddels duizend referenties.

Om de zoekopdracht op de website te vergemakkelijken is een aantal technische verbeteringen doorgevoerd. Om het online zoeken zo gericht mogelijk te maken zijn verschillende specificaties aan te duiden. Zo kan onder andere gezocht worden op artikelnummer, artikelbenaming en vergelijkingsnummer. Bij ‘remschijf’ volgt bijvoorbeeld een overzicht van alle remschijven in het gamma, waarna verder kan worden gezocht op automerk, voor of achter, enzovoort.

Cars en trucks gescheiden

Ook nieuw is dat er een filter gebruikt kan worden dat een aantal eigenschappen kan onderscheiden zoals diameter, schroefdraadtype en lengte. Bovendien is het mogelijk om de gevonden selectie als pdf op te slaan en af te drukken.

Reageer op dit artikel